Mercur retrograd generează pentru TAUR amânări în planuri și proiecte

Mercur retrograd generează pentru TAUR amânări în planuri și proiecte
Universul apelează la simțul vostru practic, posibile evenimente neplăcute, se recomandă amânare pe toate planurile. Nativii Taur vor avea parte de

influențele lui Mercur retrograd pe casa familiei, bolilor ereditare, relațiilor cu rudele, renovărilor.

Dacă plănuiți în intervalul 26 Iulie-19 August să începeți o lucrare de renovare, consolidare, reparație a unui bun, vă recomandăm să amânați, deoarece sunt șanse să nu finalizați la timp, echipa de muncitori poate să ia doar bani și apoi să plece, apar alte defecțiuni acolo pe parcurs, plus că de fiecare dată pe Mercur retrograd veți mai avea ceva de retușat.

Amânare este cuvântul potrivit și în cazul în care doriți să cumpărați o mașină, un aparat, să dezbateți o moștenire, să oficializați o relație.

Relația cu rudele are de suferit, cel mai probabil după 7 ani de chin și stres mulți vor avea acum parte de pace, se vor simți eliberați, deoarece vor spune tot ce au pe suflet.

Vor fi și Tauri care vor avea dat peste cap programul prestabilit din cauza unei probleme de sănătate a unei rude, posibil decesul unei persoane dragi.

Aceste evenimente se pot suprapune peste o călătorie, examen, se pare că va fi nevoie să amânați ceea ce v-ați propus de mult timp, Universul apelează la simțul vostru practic.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.