Întâlnirea zodiilor de APĂ cu sufletul pereche

27.FEBRUARIE.2019
Întâlnirea zodiilor de APĂ cu sufletul pereche
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Cum se schimbă zodiile de Apă când își întâlnesc jumătatea. Se spune că atunci când cineva își întâlnește sufletul pereche, toată viața începe să

aibă sens. Nativii Rac țin mult la angajament și nu tolerează neloialitatea. Din cauza standardelor ridicate, este posibil să aibă dificultăți în a găsi pe cineva care să îi facă fericiți și chiar riscă să își piardă încrederea în dragoste. Nu ar trebui însă să renunțe la speranță, ci doar să aibă răbdare! Au nevoie ca pertenerul de cuplu să fie onest și loial, astfel încât să învețe să aibă încredere în oameni.

Scorpion

Nativului Scorpion nu-i place să-și deschidă sufletul în fața altora și își păstrează gândurile și tainele pentru sine. Nu este niciodată ușor să înțeleagă cineva ce se întâmplă în mintea, sufletul și lumea sa, dar alături de cineva special, toate acestea dispar și poate fi citit ca o carte deschisă.

Loading...

Pești

În cazul nativului Pești, adrenalina este la cote maxime când se îndrăgostește. În general, este o persoană destul de timidă, tăcută și fără simț de aventură. Dar, când își întâlnește sufletul pereche, lucrurile se schimbă și începe să trăiască pentru următoarea clipă.

În final, nu trebuie uitat ceea ce spunea Terra Wolfe: „Sufletul pereche nu este o persoană care vine în viața ta și te iubește așa cum vrei tu să fii iubit, ci o persoană care te iubește așa cum ai nevoie să fii iubit.”

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,25  4
VOTURI
3762
4.25
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Numite și Diagramele celor 9 Palate (pătratul Lo Shu are 9 celule ocupate de o cifră), hărțile
Sincer și fără agende ascunse, nesupus și încrezător, îi place să se bucure de putere

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.