Întâlnirea zodiilor de APĂ cu sufletul pereche

Întâlnirea zodiilor de APĂ cu sufletul pereche
Cum se schimbă zodiile de Apă când își întâlnesc jumătatea. Se spune că atunci când cineva își întâlnește sufletul pereche, toată viața începe să

aibă sens. Nativii Rac țin mult la angajament și nu tolerează neloialitatea. Din cauza standardelor ridicate, este posibil să aibă dificultăți în a găsi pe cineva care să îi facă fericiți și chiar riscă să își piardă încrederea în dragoste. Nu ar trebui însă să renunțe la speranță, ci doar să aibă răbdare! Au nevoie ca pertenerul de cuplu să fie onest și loial, astfel încât să învețe să aibă încredere în oameni.

Scorpion

Nativului Scorpion nu-i place să-și deschidă sufletul în fața altora și își păstrează gândurile și tainele pentru sine. Nu este niciodată ușor să înțeleagă cineva ce se întâmplă în mintea, sufletul și lumea sa, dar alături de cineva special, toate acestea dispar și poate fi citit ca o carte deschisă.

Pești

În cazul nativului Pești, adrenalina este la cote maxime când se îndrăgostește. În general, este o persoană destul de timidă, tăcută și fără simț de aventură. Dar, când își întâlnește sufletul pereche, lucrurile se schimbă și începe să trăiască pentru următoarea clipă.

În final, nu trebuie uitat ceea ce spunea Terra Wolfe: „Sufletul pereche nu este o persoană care vine în viața ta și te iubește așa cum vrei tu să fii iubit, ci o persoană care te iubește așa cum ai nevoie să fii iubit.”

4279
4.25
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.