Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc DRAGON

08.IANUARIE.2019
Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc DRAGON

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Cel mai bine lucrează și ajunge să atingă câștiguri financiare substanțiale alături de următoarele zodii. Persoană extrem de puternică, autoritară,

carismatică și cu spirit de conducător, Dragonul este un adevărat lider înnăscut. Are un entuziasm molipsitor și este eficient în afaceri, unde poate atrage succesul destul de ușor. Cel mai bine lucrează și ajunge să atingă câștiguri financiare substanțiale alături de următoarele zodii: Șobolan: relație productivă, deoarece împreună pot atrage norocul și banii. Atenție totuși la tendința de a fi lacomi și indiscreți.

Tigru: au toate șansele să acumuleze adevărate bogății împreună, deși sunt momente în care apar certuri din cauza lipsei de tact a Dragonului, care îl scoate din sărite pe Tigru. Alteori, se lasă angrenați în planuri peste puterile lor, iar succesul nu întârzie să apară.

Loading...

Iepure: pot fi câștiguri substanțiale dacă Iepurele renunță la încăpățânare și acceptă să fie condus de Dragon, care îi poate folosi și pune în practică ideile creative. Atenție însă la posibilitatea de a apărea probleme de ordin legal, certuri ori litigii.

Dragon: ar putea avea succes dacă ar învăța lecția modestiei.

Șarpe: împreună pot atinge excelența în afaceri dacă pun accentul pe înțelepciune, curaj și putere. Trebuie să aibă grijă la lăcomie și aroganță!

Cal: succesul este garantat de inepuizabilele resurse ale Calului, ce sunt puse la îndemâna neobositului Dragon. Lipsa lor de tact îi poate costa însă sume mari de bani, la fel și lăcomia.

Maimuță: pot avea un succes răsunător, datorită abilităților de lider ce se potențează reciproc. Banii vin magic, deși apare lăcomia și snobismul.

Mistreț: succes financiar bazat pe curaj, încredere și onestitate.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste
Previziuni 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon: Universul le oferă
Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: starea relațiilor se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.