Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc DRAGON

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc DRAGON

Cel mai bine lucrează și ajunge să atingă câștiguri financiare substanțiale alături de următoarele zodii. Persoană extrem de puternică, autoritară,

carismatică și cu spirit de conducător, Dragonul este un adevărat lider înnăscut. Are un entuziasm molipsitor și este eficient în afaceri, unde poate atrage succesul destul de ușor. Cel mai bine lucrează și ajunge să atingă câștiguri financiare substanțiale alături de următoarele zodii: Șobolan: relație productivă, deoarece împreună pot atrage norocul și banii. Atenție totuși la tendința de a fi lacomi și indiscreți.

Tigru: au toate șansele să acumuleze adevărate bogății împreună, deși sunt momente în care apar certuri din cauza lipsei de tact a Dragonului, care îl scoate din sărite pe Tigru. Alteori, se lasă angrenați în planuri peste puterile lor, iar succesul nu întârzie să apară.

Iepure: pot fi câștiguri substanțiale dacă Iepurele renunță la încăpățânare și acceptă să fie condus de Dragon, care îi poate folosi și pune în practică ideile creative. Atenție însă la posibilitatea de a apărea probleme de ordin legal, certuri ori litigii.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Dragon: ar putea avea succes dacă ar învăța lecția modestiei.

Șarpe: împreună pot atinge excelența în afaceri dacă pun accentul pe înțelepciune, curaj și putere. Trebuie să aibă grijă la lăcomie și aroganță!

Cal: succesul este garantat de inepuizabilele resurse ale Calului, ce sunt puse la îndemâna neobositului Dragon. Lipsa lor de tact îi poate costa însă sume mari de bani, la fel și lăcomia.

Maimuță: pot avea un succes răsunător, datorită abilităților de lider ce se potențează reciproc. Banii vin magic, deși apare lăcomia și snobismul.

Mistreț: succes financiar bazat pe curaj, încredere și onestitate.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit