Transport gratuit peste 170 lei

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc DRAGON

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc DRAGON

Cel mai bine lucrează și ajunge să atingă câștiguri financiare substanțiale alături de următoarele zodii. Persoană extrem de puternică, autoritară,

carismatică și cu spirit de conducător, Dragonul este un adevărat lider înnăscut. Are un entuziasm molipsitor și este eficient în afaceri, unde poate atrage succesul destul de ușor. Cel mai bine lucrează și ajunge să atingă câștiguri financiare substanțiale alături de următoarele zodii: Șobolan: relație productivă, deoarece împreună pot atrage norocul și banii. Atenție totuși la tendința de a fi lacomi și indiscreți.

Tigru: au toate șansele să acumuleze adevărate bogății împreună, deși sunt momente în care apar certuri din cauza lipsei de tact a Dragonului, care îl scoate din sărite pe Tigru. Alteori, se lasă angrenați în planuri peste puterile lor, iar succesul nu întârzie să apară.

Iepure: pot fi câștiguri substanțiale dacă Iepurele renunță la încăpățânare și acceptă să fie condus de Dragon, care îi poate folosi și pune în practică ideile creative. Atenție însă la posibilitatea de a apărea probleme de ordin legal, certuri ori litigii.

Viziteaza magazinul online