Transport gratuit peste 199 lei

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc BIVOL

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc BIVOL

Dacă alege să înceapă o afacere alături de cineva, iată care sunt zodiile cu care rezonează cel mai bine . Bivolul este o persoană destul de conservatoare

și de încăpățânată, deoarece are o încredere în forțele proprii și în deciziile pe care le ia cum rar se poate vedea la alte zodii. Este, de asemenea, harnic, perseverent și inteligent, ceea ce îl poate ajuta să atingă succesul dorit în afaceri. De cele mai multe ori, însă, se descurcă mai bine din postura de executat decât din cea de lider. Dacă alege să înceapă o afacere alături de cineva, iată care sunt zodiile cu care rezonează cel mai bine din punct de vedere financiar.

Șobolan: hărnicia Bivolului alături de chibzuința Șobolanului aduc rezultate mult peste așteptări într-un timp destul de scurt.

Bivol: banii pot veni de pe urma creativității, dar e nevoie de răbdare, asumare de riscuri, perseverență și optimism.

Dragon: Succesul poate apărea doar dacă Dragonul va amplifica tactul și se va baza pe creativitatea Bivolului.

Maimuță: afacerile merg de minune pentru voi, mai ales atunci când există un plan și este respectat cu sfințenie. Cel mai bine ar fi ca Bivolul să rămână în umbră și să muncească, iar Maimuța să fie responsabilă de relațiile sociale și de comunicare.

Cocoș: succesul este garantat pentru parteneriatele între aceste două zodii, datorită simțului practic și a abilităților manageriale pe care le au.

Mistreț: șansele de reușită sunt extrem de mari, deoarece Bivolul pontențează spiritul de afaceri al Mistrețului, prin predispoziția sa de a investi resurse importante pentru obținerea abundenței. Atenție însă la încăpățânare, care poate aduce mari pierderi financiare.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online