Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc BIVOL

03.DECEMBRIE.2018
Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc BIVOL

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Dacă alege să înceapă o afacere alături de cineva, iată care sunt zodiile cu care rezonează cel mai bine . Bivolul este o persoană destul de conservatoare

și de încăpățânată, deoarece are o încredere în forțele proprii și în deciziile pe care le ia cum rar se poate vedea la alte zodii. Este, de asemenea, harnic, perseverent și inteligent, ceea ce îl poate ajuta să atingă succesul dorit în afaceri. De cele mai multe ori, însă, se descurcă mai bine din postura de executat decât din cea de lider. Dacă alege să înceapă o afacere alături de cineva, iată care sunt zodiile cu care rezonează cel mai bine din punct de vedere financiar.

Șobolan: hărnicia Bivolului alături de chibzuința Șobolanului aduc rezultate mult peste așteptări într-un timp destul de scurt.

Loading...

Bivol: banii pot veni de pe urma creativității, dar e nevoie de răbdare, asumare de riscuri, perseverență și optimism.

Dragon: Succesul poate apărea doar dacă Dragonul va amplifica tactul și se va baza pe creativitatea Bivolului.

Maimuță: afacerile merg de minune pentru voi, mai ales atunci când există un plan și este respectat cu sfințenie. Cel mai bine ar fi ca Bivolul să rămână în umbră și să muncească, iar Maimuța să fie responsabilă de relațiile sociale și de comunicare.

Cocoș: succesul este garantat pentru parteneriatele între aceste două zodii, datorită simțului practic și a abilităților manageriale pe care le au.

Mistreț: șansele de reușită sunt extrem de mari, deoarece Bivolul pontențează spiritul de afaceri al Mistrețului, prin predispoziția sa de a investi resurse importante pentru obținerea abundenței. Atenție însă la încăpățânare, care poate aduce mari pierderi financiare.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni Bivol 2020: Cei care sunteți singuri, puteți spera la întâlnirea surprinzătoare cu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.