Horoscopul zilei, Horoscop de vineri 14 februarie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi vineri 14 februarie 2020

Horoscopul zilei 14 februarie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: O zi bună pentru activități de voluntariat, programe de ajutorare a celor care se află în situații dificile. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
La capitolul profesional ești bine susținut de încurajările venite de la colegi, șefi, colaboratori, se pare că în această zi nu prea vei mai avea timp suficient pentru relaxare. Chiar dacă ești preocupat de afaceri, nu neglija relaţia sentimentală și manifestă înțelegere față de partener pentru a nu crea tensiuni în cuplu.

Horoscop Taur
Fii mai cumpătat în acțiuni și mai răbdător cu ceilalți, încearcă să nu îi mai intimidezi pe cei din anturaj pentru a nu le da bătăi de cap și a nu-i determina să se răzbune. Posibil ca toate manevrele tale să fie de fapt oglinda lipsei de încredere în tine. Este o zi favorabilă schimbărilor, planurilor și relaxării.

Horoscop Gemeni
Bine ar fi să amâni deciziile importante pe altă zi, deoarece capacitatea de a analiza situațiile este scăzută din cauza irascibilității. Caută metode de a te relaxa, pentru a scăpa de sâcâielile celor din jur. Sănătatea nu ridică probleme majore, posibil să simți o ameliorare la acest nivel sau poți să te orientezi spre terapii naturiste.

328
0
SHARE

Horoscop Rac
Se întrevede apariția unor situații inopinate a căror rezolvare nu suferă amânare. Nu te neliniști, ai energia necesară pentru a găsi soluțiile optime și a ieși “basma curată”. Sentimental, ești într-o dispoziție caldă, afectuoasă. Ar fi bine să te relaxezi împreună cu partenerul de viață fie în natură, fie la o cină specială într-un cadru romantic.

Horoscop Leu
Riști să îți provoci probleme de sănătate din cauza nemulțumirii sufletești. Lipsa aprecierilor din partea celor care te vorbesc pe la spate doare mai mult decât te-ai fi așteptat. Poate să-și facă apariția un sentiment de nesiguranță, însă ar fi bine să încerci să îți păstrezi încrederea în propriile cunoștințe. Știi ceea ce poți și asta este cel mai important.

Horoscop Fecioară
O zi favorabilă să întâlnești oameni noi, să te alături unor noi cercuri de prieteni pe care îi simpatizezi. Pe plan profofesional, răbdarea ta poate să ajungă la limită dacă în ultima perioadă te-ai confruntat cu abuzuri din partea șefului, poate că vei opta spre a-ți prezenta demisia, pentru a căuta un loc de muncă mai bun.

Horoscop Balanță
Intuiția și capacitatea ta de comunicare sunt la cote maxime în această zi. Încearcă să îți faci de unul singur un plan pe care să îl urmezi în perioada următoare, decât să apelezi astăzi la un specialist, deoarece acum lucrezi mai bine dacă te retragi în zona ta de confort. Astfel vei găsi ca prin minune răspunsuri la întrebările cu care te confrunți de ceva vreme.

Horoscop Scorpion
Dacă ai trecut cu vedea obținerea unei sume de bani, ceva neașteptat te va determina să tragi la răspundere pe cei care și-au asumat acele bunuri. E posibil să împrumuți o sumă de bani unui prieten, deși conștientizezi și simți că este foarte probabil să nu o vezi prea curând înapoi. Fii mai chibzuit și vei evita situațiile neplăcute.

Horoscop Gemeni
Bine ar fi să amâni deciziile importante pe altă zi, deoarece capacitatea de a analiza situațiile este scăzută din cauza irascibilității. Caută metode de a te relaxa, pentru a scăpa de sâcâielile celor din jur. Sănătatea nu ridică probleme majore, posibil să simți o ameliorare la acest nivel sau poți să te orientezi spre terapii naturiste.

Horoscop Capricorn
Demersurile pe plan profesional îți crează un confort psihic ce nu lasă loc de gânduri negative. Ai o zi prielnică pentru a face strategii pe termen lung, acestea se vor materializa cu succes. Pentru că astrele te susțin, nu ar trebui să te îngrijorezi de aspectul bolilor, mai cu seamă să te simți protejat.

Horoscop Vărsător
Vei conștientiza cât de important este pentru tine sprijinul celor din jur pentru a te simți bine. Sunt posibile cuvinte de laudă și de admirație, chiar un cadou original din partea celor din familie sau a partenerului de viață. O zi cu echilibru pe plan emoțional, psihic, se pare că primești ceea ce ai oferit în trecut.

Horoscop Pești
S-ar putea ca de dimineață să te trezești mai plin de energie decât în zilele trecute și să simți că ai șanse mari de a obține beneficii dintr-o activitate începută de ceva vreme, chiar câștiguri din jocuri de noroc. Acționează, vei obține satisfacții pe termen lung. Pe plan sentimental ți se vor confirma unele bănuieli.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!