HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 08 februarie 2019

Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena

HOROSCOPUL zilei, 08 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști

HOROSCOP 08 februarie 2019: Curaj! Frica de necunoscut respinge orice șansă de a face schimbări majore pe partea profesională.... Află ce rezervă astrele!

 

Horoscopul zilei, 08 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Sunt șanse să închei un contract pe care l-ai luat în discuție cu ceva timp în urmă, este posibil să te simți susținut de un ajutor divin, prin urmare profită din plin de acesta. Este o zi favorabilă pentru a superviza schimbări majore în planuri, totuși atenție ca modul de comunicare să fie pe un ton politicos, amabil.

HOROSCOP Taur
Idei noncoformiste îți dau bătăi de cap, dar cauți rostul lor și te vei manifesta cu chibzuință în afirmarea lucrurilor pe care le trăiești. Ca orice persoană dedicată și implicată, observi că îți place ceea ce faci și îți consacri întru totul acțiunile pentru realizarea planurilor cu succes. Vei culege lauri și atragi admirația celor din jur.

HOROSCOP Gemeni
Încearcă să te axezi pe obiectivul fixat și să-ți concentrezi toată energia asupra lui. Desigur, când vei vedea rezultatele, te vei simți împlinit și vei uita de eforturile pe care le-ai făcut. Pe seară, zodiacool.ro îți recomandă să te detașezi de treburile de la serviciu și să nu neglijezi viața de familie.

HOROSCOP Rac
O destabilizare se va resimți astăzi pe plan sentimental sau profesional. Atenție dacă lucrezi în medii periculoase, deoarece ai șanse să fii prins într-un accident cauzat de neatenția altei persoane. Dacă ai probleme stomatologice sau hormonale, acestea pot să aibă parte de complicații.

HOROSCOP Leu
Dacă la auzirea ideii de a face un curs de perfecționare partenerul va fi mai întâi de acord, se pare că într-un viitor apropiat acesta va deveni reticent, poate din pricina unor probleme financiare cu care se confruntă. Sunt posibile schimbări bruște în programul deja stabilit.

HOROSCOP Fecioară
Vei fi poate nevoit să te scotocești azi prin portofel pentru a achita unele datorii sau pentru a împrumuta cu bani pe cineva drag pe care nu-l poți refuza. Vei încerca noi stări de neliniște, atenție la o călătorie pe distanță mare, aceasta posibil să fie viciată, cel mai probabil fie vei pierde din bagaj, fie vei ajunge prea târziu la destinație.

HOROSCOP Balanță
Pe plan emoțional, o stare de confuzie te face să devii irascibil în aceaastă zi și să cauți să-ți reverși furia asupra celor din jur. zodiacool.ro recomandă să amâni deciziile importante pe altă zi și să încerci să te temperezi. Ar fi bine să te relaxezi mai mult, pentru a evita un acces de furie.

HOROSCOP Scorpion
Îmbunătățiri majore se anunță pentru tine, posibil să apară câștiguri financiare nesperate. Nu este exclus să fii pus în situația de a efectua o deplasare scurtă pentru a reprezenta pe cineva sau poate o firmă. Nu este cazul să îți faci griji, vei fi primit așa cum se cuvine.

HOROSCOP Săgetător
Aspectele astrale de azi favorizează creșterea stimei de sine. Totuși nu acționa în mod egotic, pentru a nu atrage pierderi de timp și bani sau mai rău, invidia celor din jur. Dacă ești singur, se întrevede posibilitatea ca în urma unei călătorii, ieșiri în oraș, să întâlnești o persoană nouă, cu care este posibil să intri într-o relație în următoarea perioadă.

HOROSCOP Capricorn
Trăiești o stare de dispoziție minunată, energie și entuziasm. O nouă persoană își face apariția în viața ta sau cineva din trecut te caută, iar asta te face să radiezi de fericire. Finele zilei va surprinde dorință de distracție, cei din jur se vor molipsi de la tine și vor începe să spună unele lucruri de pe urma cărora vei avea de câștigat în timp.

HOROSCOP Vărsător
Pe partea financiară îți cresc șansele de a primi o sumă de bani, o moștenire, un bun. Însă pe seară, apariția unor probleme inopinate în familie te-ar putea determina să-ți schimbi brusc atitudinea. Evită să provoci discuții în contradictoriu cu cei dragi, pentru a nu le pierde încrederea.

HOROSCOP Pești
Se evidențiază în această zi marcajul pe ruperea relațiilor ce nu mai merg, abia acum simți că trebuie să faci o schimbare. De pe urma acesteia vei avea numai de câștigat pe toate domeniile, acest fapt se datorează și capacității tale de a prevedea cum evoluează lucrurile.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3  9
VOTURI
4739
3.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate Zodii Europene
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Feng shui 2019 zodia chinezeasca MAIMUȚĂ. Remedii feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Compatibilitate SCORPION cu zodii. Compatibilitate zodii  | ZODIACOOL®
Bazată pe sentimente de suspiciune și caracterizate de multe bănuieli de gelozie, care vor face

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.