HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 27 octombrie 2018

27.OCTOMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 27 octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 27 octombrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 27 octombrie 2018: Șanse crescute de.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 27 octombrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Urmărește să fii mai maleabil și mai comunicativ cu cei din echipă pentru a-ți crea o imagine pozitivă și pentru a face colaborarea mai profitabilă. Nu te mai încăpățâna să rezolvi totul de unul singur, mai multe minți laolaltă pot fi mai productive decât una singură. Pe plan afectiv, partenerul îți va face anumite mărturisiri sau reproșuri care te vor destabiliza.

HOROSCOP Taur
Traversezi o zi favorabilă pentru a reuși pe plan sentimental. Însă partenerul de viață pare să fie confuz în legătură cu unele dintre ideile tale în ceea ce privește fericirea și bunăstarea căminului conjugal. De aceea încearcă să exprimi cât mai clar și concis planurile de viitor pentru a te face înțeles.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Universul va fi direct cu tine azi, cel mai probabil că te va pune în situații umilitoare, astfel încât să îți dorești evoluția. Vei conștientiza că muncești mult și nu ești plătit pe merit. Relațional, ai șanse sporite de a abandona unele obiceiuri proaste, în special pe latura amoroasă și înlocuirea lor cu alte obiceiuri ce țin mai cu seamă de cultivarea iubirii față de sine. Adoptă un comportament adecvat pentru a-ți atinge scopurile.

HOROSCOP Rac
Chiar dacă ai multe de rezolvat în această zi, simți că ești pe val, că universul te susține prin oamenii din anturaj. O stare de mulțumire sufletească își poate face apariția, pe care vrei să o împărtășești cu cei dragi, partenerul iubit la o cină, cumpărături în oraș.

HOROSCOP Leu
Se observă multă dorință de inovație, ideal ar fi să te axezi pe ceea ce simți, deoarece intuiția nu te minte și vei reuși să aduci o schimbare majoră în plan profesional. Totuși ai grijă la cheltuieli, evită specualțiile financiare. Sentimental, dacă ești singur, nu rata oportunitatea de a te apropia de acea persoană pe care o simpatizezi de ceva vreme.

HOROSCOP Fecioară
Atitudinea de neclintit pe care o ai într-un proiect pe care îl întreprinzi poate fi interpretată de ceilalți ca fiind încăpățânare și mândrie. Nu exagera cu aerul de superioritate, se pare că ți-ar prinde mai bine dacă ai fi mai diplomat, lucru care te va ajuta să termini sarcinile la timp cu ajutorul celor din jur.

HOROSCOP Balanță
Poate că ai nevoie de ceva nou în relație, o nouă provocare, dar nu găsești posibilitatea de a exterioriza ceea ce dorești. Încerci să transmiți tot ceea ce simți prin gesturi și cuvinte frumoase față de partenerul de viață, dar acesta nu va dori să împărtășească aceleași sentimente, de aceea te vei simți bulversat.

HOROSCOP Scorpion
Vești foarte bune poți să primești în această zi, pentru că astrele stimulează gândirea abstractă, creativitatea, intuiția, studiul. Pe de altă parte, dacă ești singură, ar trebui să nu refuzi invitația în oraș din partea prietenilor, în anturaj s-ar putea să cunoști pe cineva interesat de o relație de dragoste, amoroasă.

HOROSCOP Săgetător
După cum se vede, ziua se concentrează pe aspectele spirituale din viața ta. În timpul zilei s-ar putea să vezi o minune cu ochii tăi sau să găsești un tratament revoluționar care promite vindecare. Nu este exclus să ai parte pe seară de vise premonitorii, care îți vor aduce unele răspunsuri.

HOROSCOP Capricorn
Cei din jur te judecă pentru că protejezi prea mult un coleg, iar bârfele despre o posibilă relație între voi pot ajunge la urechile șefului, ceea ce nu este deloc amuzant. Incapacitatea de a crea o punte între relația de prietenie și cea de colegialitate duce la o serie de consecințe negative pe plan profesional. Spre seară bunadispoziție poate fi asigurată de o reușită neașteptată.

HOROSCOP Vărsător
Pe cât posibil nu mai amâna de pe o zi pe alta decizia de a participa la o adunare socială, la un curs. Intuiția este la cote maxime și vei constata că dacă te vei decide să acționezi acum, vei avea șansa de a învăța cum să gestionezi mai bine finanțele, ceea ce te va ajuta pe viitor. Pe plan afectiv se întrevede bună înțelegere cu partenerul de viață.

HOROSCOP Pești
Deoarece este posibil că orgoliul va vorbi în numele tău, se recomandă mai multă prudență, cere sfatul unei persoane de încredere. Hotărârea pe care o manifești stârnește o dorință de a clarifica o situație din relația pe care o ai cu partenerul. Nu mai despica firul în patru și ai curajul să te consulți cu partenerul.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
4205
3.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cum face dragoste un nativ din Gemeni. Cum seduci o femeie din zodia Gemeni și cum se comportă
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii Iepure din zodiac chinezesc, cum stau
În feng shui-ul Stelelor Zburătoare, busola este împărțită în 8 puncte cardinale și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.