HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 22 septembrie 2018

22.SEPTEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 22 septembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 22 septembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 22 septembrie 2018: Dorința de a impune ceva.. Află ce

rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 22 septembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Posibil că astăzi apar situații noi, însă conjuncturile sunt nefavorabile din punct de vedere financiar. De aceea subconștientul dă naștere ideii că totul se întoarce împotriva ta. Deși energia acestei zile este negativă pentru tine, fă efortul de a-ți face ordine în ceea ce privește modul de gândire.

HOROSCOP Taur
S-ar putea să simți că vrei să începi o nouă colaborare sau să obții un nou loc de muncă mai bine plătit, însă astăzi vitalitatea este scăzută și ar trebui să nu inițiezi astfel de acțiuni. Până și viața sentimentală este supusă stresului. Fii mai precaut în exprimarea afectivității pentru a nu fi rănit din dragoste.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Atenție, la locul de muncă sunt șanse să fii implicat în certuri sau într-un posibil șantaj. Controlează-ți impulsivitatea atunci când comunici cu cei din jur. Relațional, astrele scot la suprafață adevăratul caracter al partenerului de viață, secretele acestuia, diferențele de opinii.

HOROSCOP Rac
O relație extraconjugală se poate activa în această zi, mai ales la locul de muncă, dacă acesta implică în cazul tău deplasări în interes de serviciu. Acum rămâne doar la latitudinea ta dacă vei ceda tentației sau nu. Totuși dacă ești deja într-o relație, mai bine ar fi să te abții.

HOROSCOP Leu
Încerci să ai grijă azi de bunurile tale de valoare, iei în calcul recondiționarea unui imobil care încă are potențial. Chiar dacă vei investi ceva bani, rezultatul va merita. Pe de altă parte, zodiacool.ro recomandă să eviți efortul fizic exagerat, pentru a nu declanșa probleme de sănătate.

HOROSCOP Fecioară
Riscul de a intra în criză de timp la locul de muncă este mare, totuși nu încerca să-i forțezi pe cei din echipă să termine proiectul la timp, pot apărea erori care să te coste bani. Dacă dorești să pleci în vizită într-un loc mai îndepărtat, zodiacool.ro îți recomandă să fii atent la bunuri, șanse mari să ți se fure din bunuri/acte.

HOROSCOP Balanță
Se pare că ai parte de vești bune, în special pe plan profesional și financiar. Eforturile tale încep să se resimtă tot mai eficient în ceea ce privește asocierile, colaborările, posibilitatea semnării unor contracte. Pe de altă parte, membrii familiei au nevoie în această zi de prezența ta. Încearcă să le faci pe plac, dar nu fă compromisuri prea mari.

HOROSCOP Scorpion
Începi să îți pui întrebări legate de sensul vieții și vei constata de ce te învârți în cerc de ceva timp. Partea financiară trebuie regândită cu atenție, se recomandă cumpătare atunci când iei decizia să investești în ceva ce prezintă risc major, chiar dacă ai impresia că ar putea aduce câștiguri rapide.

HOROSCOP Săgetător
Situațiile pot fi destul de instabile astăzi. Bazează-te doar pe propriile puteri și nu te încrede în cei din jur, deoarece s-ar putea ca aceștia să urmărească să obțină doar beneficii în interes personal. Sentimental, ziua îți poate aduce o nouă iubire la orizont. Însă fii precaut, deoarece există riscul să fii dezamăgit.

HOROSCOP Capricorn
Stai ca pe un butoi cu pulbere, parcă tot stresul acumulat în ultima perioadă acum va lucra în defavoarea ta. Discuțiile pe teme financiare ar trebui evitate în această zi pentru a nu cauza piederi de oportunități din pricina agresivității verbale. În plus, pe seară s-ar putea ca rudele partenerului să încerce să îți facă zile fripte.

HOROSCOP Vărsător
Nu este momentul potrivit marilor schimbări pe plan profesional. Astrele pot să aducă unele frici cu privire la siguranța locului de muncă, mai ales dacă nu te simți extrem de bine pregătit. Încearcă să amâni deciziile importante, astfel vei evita să ai parte de dezamăgiri pe mai târziu.

HOROSCOP Pești
Fă tot posibilul și nu da bani cu împrumut prietenilor în această zi cu influx astral nefavorabil pentru acest demers, mai ales celor care sunt plecați în străinătate. Mulți vor dori să profite de bunătatea ta, doar pentru că ai avut un moment de slăbiciune și te-ai lăudat cu roadele muncii din ultima perioadă.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Relația are de câștigat de pe urma capacității uriașe de a empatiza. Lucrurile merg de la
Trigrama XUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 4. Trigrama XUN este formată
Harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2019 – 3 februarie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.