HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 26 februarie 2019

26.FEBRUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 26 februarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 26 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 26 februarie 2019: Neglijarea relațiilor cu cei dragi în

favoarea părții profesionale poate atrage unele tensiuni sentimentale... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 26 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Se pare că nu este prea ușor de dus în spate energia tumultoasă a zilei de astăzi, dacă te știi cu dependențe (fumat, alcool, droguri), ține-te departe de ele.

În cazul în care comiți infracțiuni, s-ar putea să fii prins de autorități și nevoit să te supui legilor în vigoare.

HOROSCOP Taur
Atenție la sănătate, dacă ai o boală cronică, pe fondul surplusului de emoții negative pe partea sentimentală, poate să apară nervozitatea și să cedezi psihic. Încearcă să te apropii de latura spirituală a vieții, pentru a evita certurile, iar pe viitor vei simți efectul benefic al maturizării de acum.

HOROSCOP Gemeni
Din cauza faptului că nu ai încredere în subordonații tăi, aceștia vor acționa pe cont propriu, lucru care va aduce cu sine datorii la care nu te aștepți. Totuși nu-i lăsa să treacă peste autoritatea ta. Comunică mai mult cu ei, pentru a evita neplăcerile pe viitor.

HOROSCOP Rac
Se recomandă o analiză a propriilor frici, care pun stăpânire pe caracterul tău. Încercarea înlocuirii acestora cu noi obiceiuri este posibilă, trebuie doar să îți dorești asta. Vei descoperi că poți fi încărcat și cu energie pozitivă, care te va face să găsești idei noi.

HOROSCOP Leu
Universul pare că dorește să te provoace pe plan financiar, profesional. Planuri mai vechi de afaceri îți revin în memorie, ai putea să le pui astăzi în practică, deoarece pe viitor se vor dovedi a fi rentabile. Totuși o urmă de neîncredere te împidică să faci acest pas, de aceea ai avea nevoie de încurajări de la cineva din anturaj sau din familie.

HOROSCOP Fecioară
Se pare că o să mai ai anumite lucruri de rezolvat la locul de muncă, însă o să ai și posibilitatea ca pe seară să îți dedici timp iubirii. Totuși frica poate pune stăpânire pe sfera psihică, simți că ești pe punctul de a începe o nouă etapă din viața sentimentală, intuiția îți spune că ești pe punctul de a întâlni o relație karmică, ceea ce este posibil.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.