HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 26 noiembrie 2018

26.NOIEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 26 noiembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 26 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 26 noiembrie 2018: Ziua poate veni cu mulțumiri din partea

celor dragi. Aceștia se arată satisfăcuți de modul în care sunt tratați și devin mai romantici... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 26 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
O trădare din rândul colegilor se poate ivi în această zi. Posibil că din pricina geloziei, un coleg la care nu te aștepți îți întinde o capcană, cu scopul de a-ți crea o imagine negativă în fața șefilor. Cu toate acestea, situația te va ambiționa pentru a evolua și mai mult.

Loading...

HOROSCOP Taur
Astrele îți oferă o viziune de ansamblu asupra modului în care partenerul își transmite sentimentele, încearcă să te adaptezi, pentru a te înțelege mai bine cu acesta. Pe de altă parte, dacă ești singur, acum vei începe să simți că trăiești, vei reuși să ieși din depresie, te poți îndrăgosti la prima vedere.

HOROSCOP Gemeni
Vestea bună pe care ți-o dă cineva din anturaj în ceea ce privește succesul său financiar te încurajează să te dedici mai mult planurilor tale de viitor, ai încredere în intuiție și nu vei da greș. Sentimental, nu îți va fi greu să îți exprimi sentimentele, deoarece vei simți o dorință acută de împlinire sufletească, iar în final vei dobândi liniștea interioară.

HOROSCOP Rac
Planurile făcute se pot nărui din senin și apare riscul de a pierde timp și bani pentru că lași această dezamăgire să îți ghideze acțiunile de la locul de muncă. Gândește lucrurile cu atenție, pragmatic și nu te mulțumi cu una cu două.

HOROSCOP Leu
Conjunctura astrală a zilei s-ar putea dovedi dificil de gestionat, se recomandă prudență. Chiar dacă ambițiile tale pe plan profesional au șanse de reușită, totul se poate nărui din cauza aroganței pe care o afișezi. Se întrevede și un posibil conflict cu legea, poate fi vorba de nerespectarea unui ordin de restricție, condus sub influența alcoolului, probleme în trafic.

HOROSCOP Fecioară
O atenție sporită asupra stării sufletești a partenerului de viață care posibil că se confruntă cu supărări mari și generozitatea te-ar ajuta să-i faci ziua reușită. Și mai mult, vei constata că această inițiativă va fi răsplătită pe viitor cu împliniri pe plan afectiv.

HOROSCOP Balanță
Dorința de iubire se manifestă pe chipul tău, vei radia de fericire, iar la locul de muncă vei face glume, întreținând atmosfera. Ziua aduce și atenționări în ceea ce privește ritmul de muncă, atenție la efort, stres. Pe seară ar fi bine să-ți rezervi timp pentru relaxare, împreună cu cei dragi.

HOROSCOP Scorpion
Învață să te faci plăcut și vei observa cum atitudinea celorlalți se va schimba. Totul pleacă de la dialog și de la limbajul trupului, fii mai atent la gesturi și la ceea ce spui. Dacă ești singur, astrele îți aduc multă energie pe partea amoroasă, poți să întâlnești persoane noi de care te poți îndrăgosti.

HOROSCOP Săgetător
Astrele dezvăluie necesitatea de a face un oarecare compromis pe partea profesională, însă această restricționare va fi resimțită sub formă agitație, stres. Încearcă să nu te lași dus de val. Relațional, caută pe cât posibil să nu îți lași liberă imaginația, mai bine îți pui bariere pentru a nu-ți înșela partenerul de viață, pe viitor totul poate să iasă la iveală și să regreți.

HOROSCOP Capricorn
Apar șanse mărite de a primi oferte neașteptate de colaborare de la concurență. Dacă îți dorești să începi o activitate pe cont propriu astăzi poți beneficia de energie pozitivă. Atmosfera tensionată din relație nu ar trebui să te descurajeze. Prin șarmul tău irezistibil vei reuși să aduci un plus de romantism care va vindeca relația.

HOROSCOP Vărsător
Posibil ca acțiunile tale pe plan financiar să implice eforturi mici, dar riscuri mari. Cere sfatul unui specialist pentru a evita posibilele pierderi. Emoțional se pare că ziua aduce multă intuiție, spirit de inițiativă, cumpătare, dorință de relaxare, conflicte la locul de muncă, alterarea stării de bine-stres

HOROSCOP Pești
Relația pe care tocmai ai început-o îți oferă în mod miraculos mai multă putere și chef de viață. Bucură-te de prezența partenerului și mulțumește-i pentru tot ceea ce îți oferă, pentru implicarea sa în treburile din casnice, pentru a evita pe viitor un reproș din partea acestuia.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
4579
4.75
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Cum face dragoste un nativ din zodia Rac. Cum seduci o femeie Rac și cum se comportă barbatul Rac

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.