HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 16 mai 2019

16.MAI.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 16 mai 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 16 mai 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 16 mai 2019: Energia negativă se face resimțită în

anturaj. Problemele celor din jur trebuie ignorate, chiar dacă acest lucru pare un gest egoist. Horoscopul zilei, 16 mai 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Starea sufletească nu este prea bună, sunt șanse să se cheltuie bani în plus sau să se depășească termenele de predare a proiectelor, dar pe de altă parte, într-o adunare socială, ai posibilitatea să întâlnești persoane noi care să îți remarce talentul și să îți propună o colaborare. Pe seară posibil să fie mai multă agitație, totul se poate datora unei vești și ar fi bine să faci un plan pentru următoarea perioadă.

HOROSCOP Taur
Poți atrage admirația și susținerea unor persoane cu influență de pe urma cărora să câștigi bani. Astrele înclină în favoare, aduc un plus de dorință, creativitate și tot ce începi azi, va da rezultate. Pe seară, nu este exclus să simți oboseală ori dezamăgirea că cei din familie nu țin cont de părerea ta asupra unui proiect de viitor.

HOROSCOP Gemeni
La locul de muncă e posibilă o schimbare de planuri, dar va fi benefică pe termen lung. Pe de altă parte este posibilă agravarea unei probleme de sănătate a ta sau a unui membru de familie, nu este exclus ca aceasta să se soldeze cu internare în spital, însă nu este nimic așa de grav, totul se va rezolva.

HOROSCOP Rac
Faptul că îți ajuți colegii atunci când îți cer ajutorul te va împiedica astăzi să reușești să-ți îndeplinești obligațiile profesionale, iar superiorii te vor mustra. zodiacool.ro recomandă amplificarea discernământului la locul de muncă.

HOROSCOP Leu
Va trebui să renunți la o întâlnire planificată împreună cu familia, pentru a participa la un activitate pe plan profesional. Chiar dacă azi îți pare rău, pe viitor nu vei regreta decizia luată. Ai ocazia să colaborezi sau să ascultați de sugestiile unei persoane cu experiență care îți va da idei pentru realizarea unor planuri.

HOROSCOP Fecioară
Interpretezi noutatea cu suspiciune, însă totul pare plauzibil. Prin urmare, încearcă să fii mai receptive. În sfera sănătății nu se vor înregistra probleme majore în această zi, doar dacă te numeri printre cei care lucrează în medii agresive, toxice, periculoase poți să fii implicat într-un accident.

HOROSCOP Balanță
Dacă ai idei bune, ieși cu ele în față, vei putea să faci bani de pe urma lor, posibilitatea de a-ți intra o sumă de bani în cont este mare. Pe partea sentimentală admiri relația de dragoste a unei persoane mai în vârstă decât tine și îți dai seama că manifești inflexibilitate față de partenerul de viață. Această observație te va face să devii mai bun și mai implicat pe viitor.

HOROSCOP Scorpion
Prezența unui înțelept lângă tine valorează astăzi cât toți banii din lume. Acesta îți va deschide ochii și te va face să îți dai seama că ar fi cazul să renunți la unele idei perfecționiste, dar învechite. Ca rezultat, te vei adapta mai ușor și vei face un pas înainte pe partea profesională.

HOROSCOP Săgetător
Relația sentimentală oferă echilibrul de care este nevoie pentru a urca pe scara socială. Vei avea parte de o mărturisire, iar datorită faptului că păstrezi secretul, vei câștiga respectul celor din anturaj. Regulile înseamnă garanție și împlinire, de aceea, azi le respecți. Pentru că nu te abați de la planul inițial, sunt șanse sporite de succes.

HOROSCOP Capricorn
Pe partea profesională tot ce înseamnă tranzacție este susținut de Univers. De ceea ar fi bine să bați fierul cât e cald. Însă pe seară majoritatea timpului vei avea tendința să filosofezi, dar această atitudine îți va aduce o stare de calm și te va face mai tolerant față de greșelile celor din jur.

HOROSCOP Vărsător
Nu este exclus să te simți astăzi mai romantic, pus pe glume, dornic de a te deschide spre tot ce înseamnă provocare pe plan sentimental. S-ar putea să ai parte de un cadou surpriză din partea partenerului de viață, iar dacă ești singur, nu vei rezista și te vei îndrăgosti la prima vedere.

HOROSCOP Pești
Dacă lucrezi pentru cineva este posibil să primești provocări noi pe partea profesională. Este posibil că va trebui să studiezi ceva în plus pentru a te adapta la noile standarde, ceea ce îți va fi ușor în această zi, deoarece astrele îți conferă putere de concentrare, intuiție, spirit de echipă.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.