HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 18 noiembrie 2018

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 18 noiembrie 2018
HOROSCOPUL zilei, 18 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 18 noiembrie 2018: Ideile inovative vor fi expuse cu claritate,

ceea ce va duce la rezultate favorabile... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 18 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Se anunță o zi mohorâtă pe partea psihică, simți că îți folosești la maximum toate energiile pentru a rezista stresului, efortului depus la locul de muncă, însă satisfacțiile nu sunt pe măsură. De aceea creezi că o călătorie sau o minivacanță s-ar impune, ceea ce astrele susțin în această zi.

HOROSCOP Taur
Pe baza stării de incertitudine din ultima perioadă nu este exclus să provoci o discuție în contradictoriu. Bine ar fi să te abții de la comentarii sarcastice. Șefii îți vor oferi mai multe responsabilități, dar cuvintele de laudă vor fi puține, asta și pentru a nu te încuraja să ai prea multe pretenții.

HOROSCOP Gemeni
Dacă vei aborda cu mai mult calm discuțiile preliminare semnării unui contract, vei avea mai multe șanse de reușită într-o negociere. Nu încerca să te dai mare cu informațiile teoretice pe care le deții, pe lângă faptul că s-ar putea să greșești, există și riscul ca cei din jur să te privească cu neîncredere.

HOROSCOP Rac
La capitolul profesional ziua oferă noi perspective de avansare în carieră, vei reuși să intri în posesia unei informații de valoare, te vei lansa într-un proiect nou, numai că vei simți nevoia de a nu împărtăși cu ceilalți aceste informații. Este bine să apelezi acum la puterea secretului, deoarece în trecut ai fost victima sincerității exagerate.

HOROSCOP Leu
Ești tentat să cumperi ceva pentru a vinde ulterior, dar partenerul de viață se arată a fi împotriva acestui demers, de aceea optezi pentru a menține tăcerea, însă ar trebui să ții cont de părerea acestuia. S-ar putea ca intuiția lui să te salveze de la a pierde timp și bani.

HOROSCOP Fecioară
Cu ajutorul sfaturilor înțelepte ale celor din familie vei reuși să nu faci în această zi o posibilă greșeală, să te abții pentru a nu lua o decizie pripită pe plan financiar.

HOROSCOP Balanță
Ziua de astăzi atrage atenția asupra modului în care se administrează finanțele, zodiacool.ro nu recomandă împrumuturile, acele sume de bani nu se vor mai întoarce la tine decât cu greu. Pe seară, este posibil să participi la o petrecere unde vei ieși ușor în evidență, datorită atitudinii și a vestimentației pe care o ai.

HOROSCOP Scorpion
În această zi primești de la Univers un influx de energie pozitivă, și cauți să o răsplătești pe persoana iubită cu un cadou inedit. Pe de altă parte și tu vei avea parte de o mare bucurie și posibil vei auzi o veste pe care o aștepți de mult timp (o cerere în căsătorie, vești de copii).

HOROSCOP Săgetător
O zi bună pentru a face speculații financiare cu persoane din alte localități din țară sau din străinătate. Bine ar fi să navighezi pe internet în căutarea acestora, pentru a-ți mări șansele de reușită. Sentimental, ziua aduce unele provocări, se pare că au rămas multe lucruri de rezolvat care nu mai suferă amânare.

HOROSCOP Capricorn
Verifică dacă echipa ta își face bine munca, chiar dacă riști să pari un lider de modă veche. Astfel, vei evita să începi totul de la capăt atunci când cineva greșește și nu te vei mai simți singur pe baricade. Partea psihică se poate confrunta cu stări de depresie, singurătate, dezamăgire, un secret va ajunge la urechile tale.

HOROSCOP Vărsător
Prietenii apropiați fac glume pe seama ta, dar într-o oarecare măsură au dreptate, pentru că ai tendința de a exagera când vine vorba de muncă. Prin urmare, încearcă să fii mai spontan. Pe de altă parte, se observă că acum ai nevoie de studiu, de o perioadă de analiză a propriei vieți.

HOROSCOP Pești
Pe partea spirituală, simți că se apropie ceva, însă nu ai toate elementele necesare pentru a contura un scenario. De aceea ai impresia că faci parte dintr-un film dramatic, nu este exclus să experimentezi emoții care să te poarte de la agonie la extaz, încearcă să păstrezi o atitudine pozitivă față de tot ce se petrece azi, mergi mai mult pe intuiție.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.