Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscopul senzualității: poziții preferate în pat de zodiile de Aer

Horoscopul senzualității: poziții preferate în pat de zodiile de Aer

Fantezia este la ea acasă în cazul nativilor de Aer. Au imaginație bogată, sunt lipsiți de inhibiții și foarte rezistenți în pat. Vezi ce îi duce pe culmile plăcerii!

Gemenii sunt încântați de stimulii tactili, vizuali și olfactivi, partida amoroasă cu el trabsformându-se într-un adevărat spactacol. Le place să se experimenteze pe ei și partenerii capabili să pună în practică tot ce le trece prin cap. De multe ori, pentru deschiderea lor în materie de amor, sunt considerați niște guru.

Nu au limite când vine vorba de poziții, printre cele de top pentru ei fiind cele care implică diverse tehnici de bondage sau jucării și roluri.

Balanțele sunt adeptele partidelor făcute ca la carte, cu penetrări adânci și tehnici bine puse în practică. Țin foarte mult ca plăcerea să fie absolută de ambele părți. Nu ar refuza, ba chiar ar fi plăcut surprinse de puțină duritate în pat – o mică pâlmuire, mușcături discrete și un tras ușor de păr fac minuni.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Bineînțeles, înainte de astfel de practici, ambii parteneri trebuie să își dea acordul. Apoi, adoră pozițiile noi, pe care nu le-au mai încercat, dar și jocurile care condimentează relația în pat.

Nimic nu i-ar putea surprinde sau șoca în dormitor pe nativii și nativele Vărsător. Au un talent aparte de a-și face partenerii să se simtă liberi să facă orice își doresc și orice poziție, oricât de ciudată ar fi devine normală și ușor de pus în practică.

Sunt creativi și dornici să încerce tot ce este nou în materie, așa că nu se poate spune că ar avea o poziție preferată, ci doar că le place mai mult ceva la un moment dat, până când descoperă altceva. Nu există loc de plictiseală lângă un astfel de partener!

Bucurați-vă împreună de cele mai intense momente!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit