Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Horoscopul maternității: Descoperă ce tip de mame sunt zodiile

Horoscopul maternității: Descoperă ce tip de mame sunt zodiile

Modul în care femeile se comportă cu micuții lor poate fi dezvăluit de astre. Iată ce fel de mamă ești, în funcție de zodie!

Mama Berbec este energică, ambițioasă, destul de strictă și uneori impulsivă. Își dorește să fie un adevărat exemplu pentru micuții ei, pe care îi încurajează să își urmeze visurile.

Mama Taur impune reguli într-un mod ușor de acceptat pentru copii. Este grijulie, echilibrată și răbdătoare, iar relația cu cei mici este una strânsă, inclusiv după ce cresc.

Mama Gemeni ajunge cel mai bun prieten al copiilor ei. Îi ascultă mereu, îi sprijină și le respectă dorințele și personalitatea.

Mama Rac pune mereu familia pe primul loc. Este empatică, sensibilă și cu un instinct matern bine dezvoltat încă înainte de a avea copii.

Best seller

Mama Leu își apără copiii cu orice preț, exact ca o leoaică. Îmbină lecțiile cu joaca, fiind mereu plină de energie și dornică de distracție.

Mama Fecioară are o grijă deosebită pentru micuții ei, fiind mereu atentă la nevoile sale și făcând totul pentru a le asigura un viitor excelent.

Mama Balanță este atentă, calmă, corectă și echilibrată, dând dovadă de multă răbdare cu cei mici. Îi lasă să greșească pentru a învăța din propriile experiențe.

Mama Scorpion nu pune accentul pe reguli sau pe sfaturile prietenilor. Nimeni nu are voie să îi supere pe micuții ei.

Iți recomandăm

Mama Săgetător își învață copiii de mici să își asume riscuri și să fie responsabili, dar în același timp îi lasă să se bucure de copilărie.

Mama Capricorn poate fi dură și impunătoare, dar o face doar pentru că știe că îi așteaptă un viitor strălucit pe micuții ei.

Mama Vărsător își încurajează mereu copiii să se exprime liber și să își urmeze instinctele, așa că nu le impune reguli stricte. Este nonconformistă și deschisă.

Mama Pești își îndrumă copiii spre o carieră în domeniul artelor. Este iubitoare, idealistă și blândă cu cei mici.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Voi ce fel de mame sunteți?

Viziteaza magazinul online