Horoscop CHINEZESC Martie 2018 pentru Dragon, Cal, Cocoș, Mistreț

24.FEBRUARIE.2018
Horoscop CHINEZESC Martie 2018 pentru Dragon, Cal, Cocoș, Mistreț

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Ești Dragon, Cal, Cocoș, Mistreț? Previziunile lunii Martie pe dragoste, bani și sănătate. 4 este numărul central al pătratului LoShu în luna martie

2018, Iepurele este zodia guvernatoare.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Horocopul lunii Martie pentru semnele zodiacului chinezesc Dragon, Cal, Cocoș, Mistreț:

DRAGON
Energia certurilor, potențată de aspectul de Rănire dintre Dragon și Iepure (zodia lunară) poate duce la probleme cu legea, scoate la iveală tendința de a face afaceri ilegale. Norocul în afaceri și carieră este diminuat de lipsa de comunicare, se recomandă amplificarea diplomației. Capitolul dragoste are de suferit din pricina infidelității. Sunt posibile probleme digestive sau cu vezica biliară. Atenție la alimentație, respectați programul regulat de 3 mese principale și 2 gustări.
Zile nefavorabile: 2, 5, 11, 14, 20, 23, 29 Martie
Remedii pentru luna Martie Dragon

CAL
Chiar dacă beneficiați de uriașa energie a prosperității, adusă de steaua 8, aspectul de Distrugere pe care îl formați cu zodia lunară Iepure vă poate încetini progresul, din pricina unor emoții negative. Posibil să ezitați să acționați, să vă fie frică de eșecurile din trecut. Încercați să nu vă creați complexe de inferioritate și acționați cu mai mult curaj. În această lună nu vă bazați pe Alianța cu zodia Câine, deoarece nici aceasta nu primește energie pozitivă. Atenție la dietă, risc de îngrășare pe fond de stres.
Zile nefavorabile: 6, 9, 15, 18, 24, 27 Martie
Remedii pentru luna Martie Cal

COCOȘ
Aspectul de Ciocnire cu Iepurele, zodia lunii, nu vă dă pace nici în dragoste, nici în carieră. Lipsa de atenție din partea celor dragi, trădările colegilor vă provoacă suferințe emoționale adânci, probleme digestive, boli ale aparatului genital. Evitați aglomerațiile, vizitele la spital, pentru a nu cădea în depresie. Surplusul de energie negativă poate fi consumat pe activități casnice, de rutină. Nu călătoriți în străinătate pentru a nu pierde timp și bani. Totuși, beneficiați de energia norocului divin, de aceea, veți reuși să treceți cu bine de aceasă lună.
Zile nefavorabile: 2, 8, 11, 17, 20, 26, 29 Martie
Remedii pentru luna Martie Cocoș

MISTREȚ
Sunteți dezavantajați de energia dezastrelor, a obstacolelor de tot felul. Însă vă puteți baza pe Alianța cu zodia lunară Iepure, pentru a rezolva problemele ce vor apărea. Încercați să discutați cu cei dragi, pentru a scăpa de energia negativă care vă neliniștește pe plan emoțional. Chiar dacă vor fi unele nemulțumiri, pentru a lua decizii majore pe plan afectiv și profesional, așteptați o lună mai bună. Viața amoroasă poate fi cam tumultoasă și vă poate consuma toate resurselele vitale, de aceea recomandăm să mâncați alimente proteice.
Zile nefavorabile: 3, 9, 12, 18, 21, 27, 30 Martie
Remedii pentru luna Martie Mistreț

Sursa foto: arborinvestmentplanner.com

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.