Horoscop CHINEZESC Martie 2018 pentru Dragon, Cal, Cocoș, Mistreț

24.FEBRUARIE.2018
Horoscop CHINEZESC Martie 2018 pentru Dragon, Cal, Cocoș, Mistreț

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Ești Dragon, Cal, Cocoș, Mistreț? Previziunile lunii Martie pe dragoste, bani și sănătate. 4 este numărul central al pătratului LoShu în luna martie

2018, Iepurele este zodia guvernatoare.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Horocopul lunii Martie pentru semnele zodiacului chinezesc Dragon, Cal, Cocoș, Mistreț:

DRAGON
Energia certurilor, potențată de aspectul de Rănire dintre Dragon și Iepure (zodia lunară) poate duce la probleme cu legea, scoate la iveală tendința de a face afaceri ilegale. Norocul în afaceri și carieră este diminuat de lipsa de comunicare, se recomandă amplificarea diplomației. Capitolul dragoste are de suferit din pricina infidelității. Sunt posibile probleme digestive sau cu vezica biliară. Atenție la alimentație, respectați programul regulat de 3 mese principale și 2 gustări.
Zile nefavorabile: 2, 5, 11, 14, 20, 23, 29 Martie
Remedii pentru luna Martie Dragon

Loading...

CAL
Chiar dacă beneficiați de uriașa energie a prosperității, adusă de steaua 8, aspectul de Distrugere pe care îl formați cu zodia lunară Iepure vă poate încetini progresul, din pricina unor emoții negative. Posibil să ezitați să acționați, să vă fie frică de eșecurile din trecut. Încercați să nu vă creați complexe de inferioritate și acționați cu mai mult curaj. În această lună nu vă bazați pe Alianța cu zodia Câine, deoarece nici aceasta nu primește energie pozitivă. Atenție la dietă, risc de îngrășare pe fond de stres.
Zile nefavorabile: 6, 9, 15, 18, 24, 27 Martie
Remedii pentru luna Martie Cal

COCOȘ
Aspectul de Ciocnire cu Iepurele, zodia lunii, nu vă dă pace nici în dragoste, nici în carieră. Lipsa de atenție din partea celor dragi, trădările colegilor vă provoacă suferințe emoționale adânci, probleme digestive, boli ale aparatului genital. Evitați aglomerațiile, vizitele la spital, pentru a nu cădea în depresie. Surplusul de energie negativă poate fi consumat pe activități casnice, de rutină. Nu călătoriți în străinătate pentru a nu pierde timp și bani. Totuși, beneficiați de energia norocului divin, de aceea, veți reuși să treceți cu bine de aceasă lună.
Zile nefavorabile: 2, 8, 11, 17, 20, 26, 29 Martie
Remedii pentru luna Martie Cocoș

MISTREȚ
Sunteți dezavantajați de energia dezastrelor, a obstacolelor de tot felul. Însă vă puteți baza pe Alianța cu zodia lunară Iepure, pentru a rezolva problemele ce vor apărea. Încercați să discutați cu cei dragi, pentru a scăpa de energia negativă care vă neliniștește pe plan emoțional. Chiar dacă vor fi unele nemulțumiri, pentru a lua decizii majore pe plan afectiv și profesional, așteptați o lună mai bună. Viața amoroasă poate fi cam tumultoasă și vă poate consuma toate resurselele vitale, de aceea recomandăm să mâncați alimente proteice.
Zile nefavorabile: 3, 9, 12, 18, 21, 27, 30 Martie
Remedii pentru luna Martie Mistreț

Sursa foto: arborinvestmentplanner.com

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Când vine vorba despre idei de amenajări dormitoare cu bun feng shui, se ține cont de faptul că
Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț: ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Nativii
Capricornul în dragoste, bărbatul Capricorn în dragoste și femeia Capricorn în dragoste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
DE INTERES
PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.