Horoscop luna SEPTEMBRIE 2018: parteneri hotărâți să oficializeze relația, dispar problemele cu banii

28.AUGUST.2018
Horoscop luna SEPTEMBRIE 2018: parteneri hotărâți să oficializeze relația, dispar problemele cu banii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:womenshealthmag.com

Horoscop Luna Septembrie pus la dispoziție de ZODIACOOL! Vezi ce schimbări astrale și ce evenimente importante vor avea loc pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 2018 Berbec luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): apare o schimbare profesională, lucrurile încep să revină la normal.

Horoscop 2018 Taur luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): după atât de multe lecții învățate vin și recompensele, examene, colaborări cu străinătatea.

Horoscop 2018 Gemeni luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): superiorii încep să vă dea dreptate în ceea ce privește viziunea voastră de a schimba topica la muncă.

Horoscop 2018 Rac luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): starea afectivă se mai ameliorează, dragoste, partenerul este mult mai hotărât pentru a oficializa relația.

Horoscop 2018 Leu luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine mers direct în Capricorn): superiorii încep să vă dea dreptate în ceea ce privește viziunea dumneavoastră asupra unui proiect.

Horoscop 2018 Fecioară luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine mers direct în Capricorn): s-a parcurs prima etapă în procesul de maturizare emoțională, creativitate.

DE INTERES: HOROSCOP 2018

Horoscop 2018 Balanță luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine mers direct în Capricorn): finalizarea renovărilor, evenimente în familie, mutare birou sau domiciliu.

Horoscop 2018 Scorpion luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine mers direct în Capricorn): se reiau unele colaborări cu persoane importante, călătorii, concediu.

Horoscop 2018 Săgetător luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): dispar problemele cu banii, iubire din interes, investiții, contracte.

Horoscop 2018 Capricorn luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): după o perioadă de stagnare, acum este momentul să se treacă la fapte, noi relații, iubiri noi, renaștere.

Horoscop 2018 Vărsător luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine mers direct în Capricorn): superiorii încep să vă dea dreptate în ceea ce privește viziunea dumneavoastră de a schimba topica la muncă, vă caută persoane din trecut, spiritualitate, clarviziune.

Horoscop 2018 Pești luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): prietenii încep să vă dea dreptate în ceea ce privește viziunea voastră, dar observați că s-au detașat de voi.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.