Aplica

Ești îndrăgostit de o femeie FECIOARĂ? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Ești îndrăgostit de o femeie FECIOARĂ? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Încercarea de a cuceri o femeie Fecioară poate fi intimidantă la început, ca urmare a atitudinii ei reci și indiferente.

Pare inaccesibilă, dar este așa doar datorită simțului ei practic, realist și ca urmare a precauției caracteristice în orice domeniu și mai ales în iubire.

Femeia Fecioară o femeie pur și simplu excepțională, frumoasă, extrem de inteligență, cu o intuiție dezarmantă și foarte atentă la detalii. Dacă te-ai îndrăgostit de ea, trebui să știi să ai răbdare și să îți pui în practică toate cunoștințele despre cucerit.

Până nu o vei convinge că tu ești alegere potrivită, se va ascunde în spatele atitudinii de gheață, chiar dacă simte că începe să se îndrăgostească de tine!

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

În primul rând, trebuie să fii inteligent, să citești mult și să poți susține o discuție cu ea pe diverse teme, de la cele politice la artă, de la lucruri practice la filosofie. Apoi, trebuie să știi că nu îi plac extravaganțele și nu este materialistă, ci apreciază cadourile practice.

De exemplu, îi plac foarte mult florile, dar va aprecia mai mult dacă îi oferi o carte. De asemenea, ajut-o să îți descopere calitățile și dorința de a te autodepăși, de a te dezvolta constant personal și profesional.

După ce va avea încredere în tine, vei descoperi o cu totul altă latură a nativei Fecioarei, o femeie ce nu este tocmai firavă și delicată, ci mai degrabă sălbatică, mai ales în pat, cu multe fantezii.

Poate transforma un sărut într-o adevărată călătorie pasională! Acum vei simți că toate furcile caudine prin care ai trecut pentru a o cuceri au meritat efortul!

Citeste despre horoscop dragoste zodia Fecioara

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!