Două zodii își găsesc dragostea vara aceasta

Horoscop. Zodii AUTOR: Ivona Mara FOTO: wattpad.com

Vara 2018 vine cu o conjunctură favorabilă pentru două zodii: își vor întâlni sufletul pereche sau vor deveni părinți

Iubirea ne face mai fericiţi, mai creativi, mai productivi, dar şi mai frumoşi! Uneori, este greu să o remarcăm, să se neschidem sufletul în faţa unui om chiar dacă ne atrage.

 

Fenomenele astrologice din această perioadă însă vor fi alături de noi, aducând schimbări importante în dragoste şi relaţii pentru majoritatea zodiilor, în special pentru două dintre ele. De altfel, anul 2018 este unul al extremelor în dragoste şi un an ce poate aduce echilibrul pe plan sentimental.

Există șanse mari de oficializări și de împlinire a visului de a aduce pe lume un copil... dar nu pentru toate zodiile.

BERBEC – Începând cu luna mai, când Uranus a intrat în Taur, cel mai probabil aţi observat o schimbare în bine în ceea ce priveşte relaţionarea cu sexul opus. Vara aceasta se anunţă a fi una în care veți întâlni multe persoane noi, iar printre acestea sunt toate şansele să fie şi jumătatea sufletului vostru.

Sociabili prin definiţie şi obişnuiţi să fiţi în centrul atenţiei, acum vă veţi depăşi limitele, iar carisma va ajunge la cote pe care nu le ştiaţi. Pentru cei care sunt deja implicaţi într-o relaţie, acesta va trece la nivelul următor, cu o cerere în căsătorie sau frumoasa veste că veţi fi părinţi.

Cea de-a doua zodie pentru care astrele se aşază pentru a-i oferi şansa la o iubire cu totul specială este nativul SĂGETĂTOR. A venit timpul să fiţi puşi totuşi la încercare, fiind nevoiţi să alegeţi între inimă şi minte. Astfel, pe de o parte vorbim despre oportunitatea de a ajunge în anturajul unor persoane sus-puse, îndeplinind dorinţa de a avea importante câştiguri materiale.

Opţiunea de a pune pe primul loc banii poate duce la o ruptură sufletească, pierzându-se libertatea mult iubită de voi. Pe de altă parte, alegând inima şi lăsându-vă sufletul deschis iubirii, aveţi şansa de a întâlni persoane interesante şi de a vă îndrăgosti la prima vedere în această vară.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,63  8
VOTURI
6674
4.63
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.