#reclama0#

Două zodii își găsesc dragostea vara aceasta

#reclama10#
10.IULIE.2018
Două zodii își găsesc dragostea vara aceasta

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Zodiacool Foto:wattpad.com

Vara 2018 vine cu o conjunctură favorabilă pentru două zodii: își vor întâlni sufletul pereche sau vor deveni părinți. Iubirea ne face mai fericiţi, mai
#reclama1#

creativi, mai productivi, dar şi mai frumoşi! Uneori, este greu să o remarcăm, să se neschidem sufletul în faţa unui om chiar dacă ne atrage.

Fenomenele astrologice din această perioadă însă vor fi alături de noi, aducând schimbări importante în dragoste şi relaţii pentru majoritatea zodiilor, în special pentru două dintre ele. De altfel, anul 2018 este unul al extremelor în dragoste şi un an ce poate aduce echilibrul pe plan sentimental.

Există șanse mari de oficializări și de împlinire a visului de a aduce pe lume un copil... dar nu pentru toate zodiile.

#reclama7#

BERBEC – Începând cu luna mai, când Uranus a intrat în Taur, cel mai probabil aţi observat o schimbare în bine în ceea ce priveşte relaţionarea cu gen opus. Vara aceasta se anunţă a fi una în care veți întâlni multe persoane noi, iar printre acestea sunt toate şansele să fie şi jumătatea sufletului vostru.

Sociabili prin definiţie şi obişnuiţi să fiţi în centrul atenţiei, acum vă veţi depăşi limitele, iar carisma va ajunge la cote pe care nu le ştiaţi. Pentru cei care sunt deja implicaţi într-o relaţie, acesta va trece la nivelul următor, cu o cerere în căsătorie sau frumoasa veste că veţi fi părinţi.

#reclama3#

Cea de-a doua zodie pentru care astrele se aşază pentru a-i oferi şansa la o iubire cu totul specială este nativul SĂGETĂTOR. A venit timpul să fiţi puşi totuşi la încercare, fiind nevoiţi să alegeţi între inimă şi minte. Astfel, pe de o parte vorbim despre oportunitatea de a ajunge în anturajul unor persoane sus-puse, îndeplinind dorinţa de a avea importante câştiguri materiale.

Opţiunea de a pune pe primul loc banii poate duce la o ruptură sufletească, pierzându-se libertatea mult iubită de voi. Pe de altă parte, alegând inima şi lăsându-vă sufletul deschis iubirii, aveţi şansa de a întâlni persoane interesante şi de a vă îndrăgosti la prima vedere în această vară.

#reclama11#
#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.