Atenție la kilogramele în plus în următoarele luni! Zodiac chinezesc

11.SEPTEMBRIE.2018
Atenție la kilogramele în plus în următoarele luni! Zodiac chinezesc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Pentru unele zodii abia din această toamnă riscul este extrem de crescut. Nativii din șase zodii chinezești sunt predispuse la îngrășare anul acesta. Unele

dintre acestea au trecut deja de lunile critice, pe când pentru altele abia din această toamnă riscul este extrem de crescut. Zodiile care nu mai au multe motive de grijă sunt Bivol (riscul crescut a fost în luna mai) și Șarpe (luni cu risc: iunie și iulie).

Bivol
Nativii Bivol au trecut deja printr-o lună în care posibilitatea de a acumula kilograme în plus era la cote maxime. Se întâmpla în februarie. Din păcate, în septembrie revine predispoziția spre îngrășare. Oboseala, stresul, momentele de insomnie și tensiunile amoroase își spun cuvântul, Bivolul având tendința de a refula în mâncare și, mai ales, în consumul de dulciuri.

Loading...

Dragon
La fel ca în cazul Bivolului, și Dragonul a trecut deja printr-o lună care le-a pus silueta la încercare – iunie. Din păcate, situația revine în octombrie, perioadă în care au tendița de a exagera cu mesele copioase și dulciurile. Este indicat să opteze pentru salate, citrice și mâncăruri condimentate.

Cal
Și nativii din zodia Cal au trecut deja printr-o încercare grea, în luna martie. Aceasta va reveni în noiembrie. Sunt recomandate exercițiile fizice, găsirea unui sport solicitant care să le consume excesul de energie și să îi ajute să își țină sub control starea de nervozitate, de agitație.

Câine
În final, ultima zodie care trebuie să acorde o atenție sporită obiceiurilor alimentare este Câinele, iar pentru el perioada critică este luna septembrie. Este bine să facă tot posibilul pentru armonizarea vieții profesionale, astfel încât să poată avea mese regulate, nu haotice, când își amintesc.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.