#reclama0#

Atenție la kilogramele în plus în următoarele luni! Zodiac chinezesc

#reclama10#
11.SEPTEMBRIE.2018
Atenție la kilogramele în plus în următoarele luni! Zodiac chinezesc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pxhere.com

Pentru unele zodii abia din această toamnă riscul este extrem de crescut. Nativii din șase zodii chinezești sunt predispuse la îngrășare anul acesta. Unele
#reclama1#

dintre acestea au trecut deja de lunile critice, pe când pentru altele abia din această toamnă riscul este extrem de crescut. Zodiile care nu mai au multe motive de grijă sunt Bivol (riscul crescut a fost în luna mai) și Șarpe (luni cu risc: iunie și iulie).

Bivol
Nativii Bivol au trecut deja printr-o lună în care posibilitatea de a acumula kilograme în plus era la cote maxime. Se întâmpla în februarie. Din păcate, în septembrie revine predispoziția spre îngrășare. Oboseala, stresul, momentele de insomnie și tensiunile amoroase își spun cuvântul, Bivolul având tendința de a refula în mâncare și, mai ales, în consumul de dulciuri.

#reclama7#

Dragon
La fel ca în cazul Bivolului, și Dragonul a trecut deja printr-o lună care le-a pus silueta la încercare – iunie. Din păcate, situația revine în octombrie, perioadă în care au tendița de a exagera cu mesele copioase și dulciurile. Este indicat să opteze pentru salate, citrice și mâncăruri condimentate.

Cal
Și nativii din zodia Cal au trecut deja printr-o încercare grea, în luna martie. Aceasta va reveni în noiembrie. Sunt recomandate exercițiile fizice, găsirea unui sport solicitant care să le consume excesul de energie și să îi ajute să își țină sub control starea de nervozitate, de agitație.

#reclama3#

Câine
În final, ultima zodie care trebuie să acorde o atenție sporită obiceiurilor alimentare este Câinele, iar pentru el perioada critică este luna septembrie. Este bine să facă tot posibilul pentru armonizarea vieții profesionale, astfel încât să poată avea mese regulate, nu haotice, când își amintesc.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.