Aplica

Fanteziile nebănuite ale bărbaților din zodiile de APĂ

Fanteziile nebănuite ale bărbaților din zodiile de APĂ

Ce ar fi preludiul fără jocurile amoroase?! Fie că recunoaște, fie că neagă, fiecare persoană are fantezii. Iată ce spun astrele despre cea mai mare

dorință a bărbaților din zodiile de Apă. În general, zodiile de Apă preferă romantismul, plimbările sub clar de lună, cinele la lumina lumânărilor. Dar în pat... ce crezi că își doresc?

Bărbatul Rac pur și simplu adoră gesturile partenerei sale prin care îi arată tandrețe și afecțiune. În același timp, are și o latură ceva mai ascunsă, o latură cu adevărat îndrăzneață, pe care nu o arată oricărei femei, ci doar celei pe care o iubește cu adevărat. O idee bună și o surpriză cu adevărat plăcută pentru Rac ar fi să aduci în dormitor câteva jucării, pentru a condimenta relația.

Nativul Scorpion este unul dintre cei mai seducători și senzuali bărbați ai zodiacului. Îi place să domine în așternuturi, dar în același timp nu este plăcere mai mare pentru el decât atunci când își vede iubita că preia controlul, cu autoritate și chiar puțină agresivitate. Adrenalina va atinge cote maxime dacă aduci bondajul (legatul mâinilor sau la ochi) în dormitor.

Compatibilitate zodii

Peștii preiau foarte rar inițiativa, preferă să vadă că dorința vine din partea femeii. De multe ori, amorul este subiect tabu pentru nativii Pești. Pe de altă parte, chiar dacă nu vorbesc despre ce fac în pat și nu pornesc ei partida, nu refuză nicio fantezie de-a partenerei. O idee să îl duci pe culmile plăcerii este o partidă sălbatică!

Vă dorim să vă descoperiți fanteziile și să vă bucurați de ele!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!