Atenție la depresia de toamnă! 3 zodii predispuse la depresie

29.SEPTEMBRIE.2018
Atenție la depresia de toamnă! 3 zodii predispuse la depresie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

Unii dintre noi avem o predispoziție mai mare decât a altor persoane spre stările depresive, din cauza sensibilității ridicate. Psihologii avertizează în

legătură cu incidența ridicată a depresiilor în timpul lunilor de toamnă, ca urmare a diminuării zilei, a aerului greu, al zilelor ploioase și vegetației ce se pregătește de iarnă. Unii dintre noi avem o predispoziție mai mare decât a altor persoane spre stările depresive, din cauza sensibilității ridicate. Trei zodii se află în topul celor mai depresive persoane.

Pe primul loc sunt nativii Pești, cunoscuți pentru firea lor sensibilă, introvertită. Au obiceiul de a trăi în lumea lor, de a suferi în tăcere, de a se lăsa măcinați de gândurile negative. Când trec printr-o stare depresivă, tind să se izoleze de ceilalți, chiar și de persoanele foarte apropiate, să plângă, se victimizează, gândurile negative nu se mai opresc, au senzația că toată lumea s-a întors împotriva lor, iar suferința devine extrem de greu de suportat. De cele mai multe ori ajung în astfel de stări deoarece evită prea mult să treacă la acțiune, persistând în cufundarea în gânduri și scenarii. Pentru a-și reveni, au nevoie de ajutorul, sprijinul și înțelegerea celor dragi.

Al doilea loc este ocupat de Raci, nativi ce cad destul de ușor în capcana depresiei, din cauza sensibilității pronunțate și a senzației că nu sunt iubiți de ceilalți și a sentimentului de abandon. Au nevoie constantă de atenția celor apropiați, de încurajările și cuvintele lor frumoase. Altfel alunecă pe panta gândurilor negative, de unde cu greu ies. Reacționează foarte rău la critici și empatizează cu suferințele celorlalți.

Pe locul trei în topul celor mai depresive zodii sunt Gemenii, din cauza trecerii ușoare și frecvente de la o extremă la alta. Sunt atât de schimbători, încât uneori simt că nu se mai cunosc, nu mai știu cine sunt și ce vor. De asemenea, se lasă influențați nagativ de momentele când nu reușesc ceea ce și-au propus. Singurul mod în care pot trece peste stările depresive este ajutorul prietenilor apropiați, dar a remarca starea lor de tristețe este o adevărată provocare, deoarece o ascund extrem de bine de ochii celorlalți.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.