Atenție la depresia de toamnă! 3 zodii predispuse la depresie

29.SEPTEMBRIE.2018
Atenție la depresia de toamnă! 3 zodii predispuse la depresie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Unii dintre noi avem o predispoziție mai mare decât a altor persoane spre stările depresive, din cauza sensibilității ridicate. Psihologii avertizează în

legătură cu incidența ridicată a depresiilor în timpul lunilor de toamnă, ca urmare a diminuării zilei, a aerului greu, al zilelor ploioase și vegetației ce se pregătește de iarnă. Unii dintre noi avem o predispoziție mai mare decât a altor persoane spre stările depresive, din cauza sensibilității ridicate. Trei zodii se află în topul celor mai depresive persoane.

Pe primul loc sunt nativii Pești, cunoscuți pentru firea lor sensibilă, introvertită. Au obiceiul de a trăi în lumea lor, de a suferi în tăcere, de a se lăsa măcinați de gândurile negative. Când trec printr-o stare depresivă, tind să se izoleze de ceilalți, chiar și de persoanele foarte apropiate, să plângă, se victimizează, gândurile negative nu se mai opresc, au senzația că toată lumea s-a întors împotriva lor, iar suferința devine extrem de greu de suportat. De cele mai multe ori ajung în astfel de stări deoarece evită prea mult să treacă la acțiune, persistând în cufundarea în gânduri și scenarii. Pentru a-și reveni, au nevoie de ajutorul, sprijinul și înțelegerea celor dragi.

Loading...

Al doilea loc este ocupat de Raci, nativi ce cad destul de ușor în capcana depresiei, din cauza sensibilității pronunțate și a senzației că nu sunt iubiți de ceilalți și a sentimentului de abandon. Au nevoie constantă de atenția celor apropiați, de încurajările și cuvintele lor frumoase. Altfel alunecă pe panta gândurilor negative, de unde cu greu ies. Reacționează foarte rău la critici și empatizează cu suferințele celorlalți.

Pe locul trei în topul celor mai depresive zodii sunt Gemenii, din cauza trecerii ușoare și frecvente de la o extremă la alta. Sunt atât de schimbători, încât uneori simt că nu se mai cunosc, nu mai știu cine sunt și ce vor. De asemenea, se lasă influențați nagativ de momentele când nu reușesc ceea ce și-au propus. Singurul mod în care pot trece peste stările depresive este ajutorul prietenilor apropiați, dar a remarca starea lor de tristețe este o adevărată provocare, deoarece o ascund extrem de bine de ochii celorlalți.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an
Previziuni 2019 pentru nativii Cocoș pentru muncă, carieră și afaceri: în ceea ce privește

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.