Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Vrei o viata linistita? Pune in practica aceste idei feng shui in dormitor!

Vrei o viata linistita? Pune in practica aceste idei feng shui in dormitor!

Echilibrul din viața de zi cu zi este influențat de energiile pe care le atragem. Conform principiilor Feng Shui, dormitorul joacă un rol important în acest sens.

Camera în care dormim este cea mai importantă din casă, deoarece acolo este locul unde scăpăm de stresul acumulat zilnic, ne relaxăm și ne încărcăm bateriile pentru o nouă zi.

Amenajat corespunzător, dormitorul poate atrage liniștea de care avem nevoie în viața noastră. În aceeași ordine de idei, dacă nu sunt respectate câteva principii simple, poate deveni sursa haosului. Iată care sunt aspectele esențiale de luat în calcul.

Reguli Feng Shui

1. Televizorul, calculatorul, radioul și laptopul sunt interzise în dormitor. Acestea sunt generatoare de stres și distrugătoare de energii pozitive, din cauza radiațiilor electromagnetice pe care le transmit, chiar și atunci când sunt scoase din priză. Evită să transformi dormitorul în birou!

2. Aerisește camera cât mai des. Lasă aerul să circule în cameră, astfel încât să-l înlocuiasă pe cel încărcat cu unul proaspăt și curat. În cazul în care ai fereastra spre stradă și aerul este poluat, ia-ți un purificator de aer. De asemenea, ai grijă să fie mereu curățenie și ordine în cameră.

3. Poziționează patul corect. Trebuie să aibă un perete lângă tăblia de la cap, să nu fie în mijlocul camerei sau într-un colț. Ar trebui să se poată urca în el de pe ambele părți, să fie încadrat între două noptiere și să nu fie pe aceeași direcție cu ușa sau pe același perete cu fereastra.

Acestea sunt principiile de bază Feng Shui în dormitor, dar dacă simți nevoia să aprofundezi, poți apela la sfaturile Maestrului ZODIACOOL.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit