Tricolorul românesc și simbolistica Feng Shui

14.FEBRUARIE.2017
Tricolorul românesc și simbolistica Feng Shui

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Îmbinarea culorilor de pe drapelul național are repercusiuni asupra noastră, ca popor. Atât românii cât și chinezii sunt buni observatori ai naturii

înconjurătoare și, drept dovadă, îți prezentăm interpretarea similară a semnificațiilor culorilor roșu, albastru și galben. În vremurile trecute ni se explica mai des semnificația culorilor de pe steag, însă acum nu se mai pune un accent atât de mare pe acest tip de informații.

Ce semnificație au culorile de pe drapelul național? Pentru a vă împrospăta memoria, vă reamintim că fiecare culoare are o semnificație.

- roșu înseamnă inimă neînfricată și iubitoare

- galben semnifică grânele și bogăția pământului

Loading...

- albastru simbolizează bogăția apelor.

Vasul Prosperității, energie specific românească

Am folosit culorile steagului la Vasul Prosperității, astfel încât acesta să capete energia specific românească și să-l aducă mai aproape de sufletul românesc.

Vasul Prosperității
 

Intrepretări similare în cultura chineză și română

Atât românii, cât și chinezii care au creat știința feng shui sunt buni observatori ai naturii înconjurătoare și, drept dovadă, avem interpretarea similară a acestor două popoare. În continuare, vă oferim câteva detalii feng shui și astrologice, legate de cele trei culori de pe steag:

Roșu – reprezintă energia focului și aduce iubire, apreciere și bucurie. Ne ajută să fim un popor care apreciază eleganța, frumusețea și politețea. Datorită rezonanței cu această culoare, suntem petrecăreți și plini de generozitate.
În sensul negativ, culoarea roșie atrage agresivitate și nerăbdare.

De regulă, românii vorbesc repede și sunt destul de influențabili. Roșu atrage energii de la planeta Marte, planeta războiului. Dar dupa cum se știe, de-a lungul istoriei, poporul român nu atacă, ci doar se apără cu pasiune, vitejie și curaj. Avem o inimă deschisă și suntem ospitalieri. Culoarea roșie ne ajută să ne îmbunătățim memoria de scurtă durată și să avem o gândire rapidă.

Galben – reprezintă energia pământului și aduce încredere și stabilitate. După cum se știe, românului nu-i place să fie strămutat, ci se îndrăgostește de locurile natale. De regulă ne păstrăm calmul. Galbenul atrage energii de la planeta Saturn, care ne îmbogățește cu maturitate și ne ajută să obținem rezultate.

Ca aspecte negative, Saturn ne face să fim persoane nepunctuale și, după cum bine știm cu toții, românul mai tot timpul are nevoie de sfertul academic. Culoarea galbenă ne conduce spre armonie și pace, spre dezvoltare spirituală. De aceea suntem un popor credincios din fire.

Ca aspect negativ, datorită culorii galbene, poporul român este cam leneș, are nevoie de motivații clare și puternice pentru a se mobiliza și, de regulă, se cam încăpățânează. De aceea, ne place sa fim luați cu binișorul.

Albastru – reprezintă energia apei. Această culoare ne face să fim un popor sentimental, să iubim vacanțele și călătoriile. Când românul călătorește, i se face repede dor de casă. Lucrăm cu înțelepciune și suntem plini de idei. Suntem un popor adaptabil în condiții de la grele la foarte grele. Apa este în legătură și cu planeta Mercur, care aduce motivația de a ne depăși limitele.

În sensul negativ, albastru ne face să avem mintea fluctuantă și să ne decidem mai greu. Vorba românului: da’ ce atâta grabă! Suntem un popor destul de longeviv, avem o memorie de lungă durată, am spune chiar imbatabilă și ne place să stăm la un pahar cu vorbă, unde sa depănăm amintiri din copilarie.

5 culori norocoase = prosperitate și dezvoltare

Ne întrebăm însă ce lipsește steagului României pentru a fi complet? Stema României anilor 1965-1989, care conținea și culorile verde și alb. În acea perioadă, țara noastră beneficia în plus de energia dezvoltării și a banilor.
Dacă ar fi să facem o comparație, am putea constata în ce ritm s-a dezvoltat țara noastră în perioada 1965-1989, când pe steag era o stemă foarte benefică poporului și în ce ritm se dezvoltă acum, când steagul este fără stemă.

Rămâne să ne propunem și să ne mobilizăm pentru ca, într-o zi, să cerem și să obținem pe steag o stemă pe măsura dorințelor noastre. Și să nu uităm, ne dorim ca steagul să fie complet, ceea ce înseamnă că trebuie să aibă cele cinci culori: roșu, galben, albastru, plus verde și alb, culorile aduse de stemă.

În aceeași măsură în care Vasul Prosperității feng shui, realizat de ZODIACOOL, conține toate cele cinci culori și are o putere de acțiune excelentă, dacă steagul României ar conține același număr de culori, acest lucru ne-ar aduce prosperitate și dezvoltare.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 4 aduce energia iubirii și a creativității pe care în anul 2020 o
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,
Steaua Zburătoare 4, cunoscută ca steaua romantismului, a dragostei, cu noroc la căsătorii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.