Tricolorul românesc și simbolistica Feng Shui

14.FEBRUARIE.2017
Îmbinarea culorilor de pe drapelul național are repercusiuni asupra noastră, ca popor. Atât românii cât și chinezii sunt buni observatori ai naturii

înconjurătoare și, drept dovadă, îți prezentăm interpretarea similară a semnificațiilor culorilor roșu, albastru și galben. În vremurile trecute ni se explica mai des semnificația culorilor de pe steag, însă acum nu se mai pune un accent atât de mare pe acest tip de informații. Ce semnificație au culorile de pe drapelul național? Pentru a vă împrospăta memoria, vă reamintim că fiecare culoare are o semnificație.

- roșu înseamnă inimă neînfricată și iubitoare

- galben semnifică grânele și bogăția pământului

Loading...

- albastru simbolizează bogăția apelor.

Vasul Prosperității, energie specific românească

Am folosit culorile steagului la Vasul Prosperității, astfel încât acesta să capete energia specific românească și să-l aducă mai aproape de sufletul românesc.

Vasul Prosperității
 

Intrepretări similare în cultura chineză și română

Atât românii, cât și chinezii care au creat știința feng shui sunt buni observatori ai naturii înconjurătoare și, drept dovadă, avem interpretarea similară a acestor două popoare. În continuare, vă oferim câteva detalii feng shui și astrologice, legate de cele trei culori de pe steag:

Roșu – reprezintă energia focului și aduce iubire, apreciere și bucurie. Ne ajută să fim un popor care apreciază eleganța, frumusețea și politețea. Datorită rezonanței cu această culoare, suntem petrecăreți și plini de generozitate.
În sensul negativ, culoarea roșie atrage agresivitate și nerăbdare. De regulă, românii vorbesc repede și sunt destul de influențabili. Roșu atrage energii de la planeta Marte, planeta războiului. Dar dupa cum se știe, de-a lungul istoriei, poporul român nu atacă, ci doar se apără cu pasiune, vitejie și curaj.
Avem o inimă deschisă și suntem ospitalieri. Culoarea roșie ne ajută să ne îmbunătățim memoria de scurtă durată și să avem o gândire rapidă.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
1257
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Calcul număr KUA
KUA, in Feng Shui, este numarul care indică direcțiile feng shui faste si nefaste
Zodia PEȘTI Pești, zodiac, dragoste, zodii de apă, femeia Pești, bărbatul Pești
Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații
Zodia LEU. Sanatate leu: care sunt organele sensibile pentru Leu
Acordă o atenție deosebită sănătății inimii și ia-ți des tensiunea. O monitorizare

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.