Verde în orice sezon, cele mai potrivite plante și flori artificiale

28.MAI.2018
Verde în orice sezon, cele mai potrivite plante și flori artificiale
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: aliexpress.com
Plante artificiale pentru decoruri elegante, cu bun feng shui, cele mai potrivite alegeri de plante artificiale. Clima din România nu este atât de blândă, de

aceea, pentru a ne bucura de o priveliște verde în interiorul locuinței sau în exteriorul ei, putem folosi plante artificiale. Acestea își păstrează mereu culoarea și aspectul, iar în prezent se găsesc plante decorative de calitate excelentă, care au aspect natural. Oriunde le-am amplasa, în living, pe balcon, pe terasă, în grădină, putem alege plante artificiale sau în ghiveci, de care să ne bucurăm ani la rând.

Specialiștii feng shui sunt de părere că plantele artificiale pot fi folosite în locuință cu condiția ca acestea să fie curățate periodic de praf și să fie înlocuite atunci când aspectul lor devine neplăcut (se rup, se decolorează).

Loading...

În știința feng shui, plantele reprezintă elementul lemn, unul dintre cele 5 elemente naturale, iar acesta are o energie pozitivă, care ne influențează în bine mai multe domenii de viață, de la cel financiar, la cel spiritual, inclusiv sănătatea (ficat, ochi, vezică biliară).

Chiar dacă pe piață putem alege dintr-o gamă mare de plante artificiale cu aspect natural, totuși există unele varietăți care sunt preferate în feng shui, datorită simbolisticii lor.

Unii sunt tentați să considere bambușii ca fiind plante norocoase. De fapt, bambușii sunt favoriții celor care cunosc feng shui prin faptul că tulpinile lor sunt goale la mijloc, de aceea au capacitatea de a debloca energia care stagnează. Este de bun augur să folosim bambuși artificiali în balcon, lângă locul de luat masa, în living.

Chiar dacă begoniile naturale sunt ușor de cultivat, acestea nu rezistă în majoritatea locuințelor. Însă putem folosi begonii artificiale, pentru că acestea aduc pete de culoare în casă, pe balcon sau în grădină, înviorează atmosfera în jurul lor, atrag energia iubirii.

Nimic nu va înfrumuseța mai mult masa din living, holul, decât o vază plină cu bujori artificiali înfloriți. Aceștia vor adăuga distincție spațiului interior, dar vor atrage și energia pozitivă a romantismului, a relațiilor reușite.

vază cu bujori artificiali

Când alegem flori artificiale curgătoare am putea opta pentru fucsia, deoarece florile sale arată ca niște lampioane roșii și atrag energie yang, care sporește optimismul, curajul, popularitatea.

Există și plante artificiale de evitat, cum ar fi cactușii și bonsaii artificiali.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
3221
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 1, numită și steaua Victoriei, aspecte pozitive și aspecte negative
Ai nuntă, se naște un copil, semnezi un contract, renovezi sau pleci în călătorie? Planifică
Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.