Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Verde în orice sezon, cele mai potrivite plante și flori artificiale

Verde în orice sezon, cele mai potrivite plante și flori artificiale

Plante artificiale pentru decoruri elegante, cu bun feng shui, cele mai potrivite alegeri de plante artificiale. Clima din România nu este atât de blândă, de

aceea, pentru a ne bucura de o priveliște verde în interiorul locuinței sau în exteriorul ei, putem folosi plante artificiale. Acestea își păstrează mereu culoarea și aspectul, iar în prezent se găsesc plante decorative de calitate excelentă, care au aspect natural. Oriunde le-am amplasa, în living, pe balcon, pe terasă, în grădină, putem alege plante artificiale sau în ghiveci, de care să ne bucurăm ani la rând.

Specialiștii feng shui sunt de părere că plantele artificiale pot fi folosite în locuință cu condiția ca acestea să fie curățate periodic de praf și să fie înlocuite atunci când aspectul lor devine neplăcut (se rup, se decolorează).

În știința feng shui, plantele reprezintă elementul lemn, unul dintre cele 5 elemente naturale, iar acesta are o energie pozitivă, care ne influențează în bine mai multe domenii de viață, de la cel financiar, la cel spiritual, inclusiv sănătatea (ficat, ochi, vezică biliară).

Chiar dacă pe piață putem alege dintr-o gamă mare de plante artificiale cu aspect natural, totuși există unele varietăți care sunt preferate în feng shui, datorită simbolisticii lor.

Unii sunt tentați să considere bambușii ca fiind plante norocoase. De fapt, bambușii sunt favoriții celor care cunosc feng shui prin faptul că tulpinile lor sunt goale la mijloc, de aceea au capacitatea de a debloca energia care stagnează. Este de bun augur să folosim bambuși artificiali în balcon, lângă locul de luat masa, în living.

Chiar dacă begoniile naturale sunt ușor de cultivat, acestea nu rezistă în majoritatea locuințelor. Însă putem folosi begonii artificiale, pentru că acestea aduc pete de culoare în casă, pe balcon sau în grădină, înviorează atmosfera în jurul lor, atrag energia iubirii.

Nimic nu va înfrumuseța mai mult masa din living, holul, decât o vază plină cu bujori artificiali înfloriți. Aceștia vor adăuga distincție spațiului interior, dar vor atrage și energia pozitivă a romantismului, a relațiilor reușite.

vază cu bujori artificiali

Când alegem flori artificiale curgătoare am putea opta pentru fucsia, deoarece florile sale arată ca niște lampioane roșii și atrag energie yang, care sporește optimismul, curajul, popularitatea.

Există și plante artificiale de evitat, cum ar fi cactușii și bonsaii artificiali.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit