Oaza de liniște de acasă – 3 metode simple pentru a-ți crea singur un loc unde să te încarci cu energie!

09.IANUARIE.2019
Oaza de liniște de acasă – 3 metode simple pentru a-ți crea singur un loc unde să te încarci cu energie!

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

3 dintre cele mai simple principii Feng Shui pentru amenajarea locuinței, astfel încât să sporim starea de relaxare. Stresul zilnic este marea problemă a

multora dintre noi, ce poate duce încetul cu încetul la mari probleme de sănătate și insucces pe plan profesional. Este important să avem un loc unde să ne liniștim, să ne relaxăm și să ne putem reîncărca bateriile pentru o nouă zi de luptă cu stresul cotidian. Casa ar trebui să ne fie oaza de liniște și energie pozitivă și o putem avea aplicând 3 principii Feng Shui extrem de simple.

1. În primul rând, ar fi bine să știm că obiectele pe care le avem în locuință și modul în care sunt așezate ne pot încărca negativ și contribuie major la starea de rău. Astfel, înlătură dezordinea și înlocuiește lucrurile vechi, deteriorate sau inutile. Oricine are în casă cel puțin un lucru de acest fel, la care nu poate renunța din diverse motive – e o amintire ori ne spunem că sigur ne va folosi la un moment dat.

Loading...

Ceea ce puțini dintre noi știm sau suntem conștienți e că acest lucru ne încarcă energetic negativ, ne împiedică să ne odihnim bine și să ne relaxăm. Găsește puterea de a renunța la ceea ce nu îți mai folosește și timpul pentru a face ordine și vei vedea că efortul a meritat din plin.

2. Trebuie să mai știm că amplasarea patului în dormitor este direct răspunzătoare de calitatea somnului. Ar trebui să-l aşezăm în „poziția de comandă” (astfel încât să vedem atât ușa, cât și geamul când stăm întinşi în pat) şi ar fi bine ca tăblia patului să fie lângă un perete solid, iar fereastra și ușa camerei să fie în lateralele patului. Nu depozita nimic sub pat, pentru a lăsa energia pozitivă să circule, fără blocaje. De asemenea, nu este bine să avem oglinzi în fața patului și televizor în cameră. Apoi, nu uita că este indicat ca patul să fie unul dreptunghiular și nu mai mic de 140/200 cm.

3. O importanță aparte o au culorile și lumina din casă. Nu este nevoie să ne schimbăm culorile pereților, ci putem să amplasăm obiecte decorative în locuri strategice. Putem pune un covor galben sau un obiect de această culoare în centrul livingului, pentru a ne menține trupul și spiritul sănătoase. În dormitor, e bine să folosim bejul și alte culori pământii pentru a stimula starea de relaxare.

În ceea ce privește lumina, este de preferat cea naturală. Astfel, ferestrele mari și fără obiecte care să le obstrucționeze creează un spațiu dominat de pace și liniște. În plus, este indicat să avem cât mai multe surse de lumină în camere – lampadare, veioze.

Acestea sunt 3 dintre cele mai simple principii Feng Shui pentru amenajarea locuinței, astfel încât să sporim starea de relaxare, însă dacă ne dorim o casă cu adevărat ZEN, este bine să apelăm la ajutorul unul specialist, astfel încât să beneficiem de energiile pozitive pe care ni le oferă Universul.

În baza planului casei, a anului aproximativ de construcție și a măsurătorilor Luopan, a punctelor cardinale principale și intermediare, consultantul Feng Shui creează harta energetică a locuinței, ce conține detalii despre alegerea culorilor, mobilierului, a amuletelor, reprezentărilor și obiectelor decorative.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Aspecte pozitive: Prosperitate, voință, generozitate, hărnicie, vitalitate; Sănătate:
Persoana care are KUA 7 pare vulnerabilă la prima vedere, dar în sinea ei este la fel de
Horoscop Capricorn 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Capricorn! 2019 va

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.