De ce este important Feng Shui-ul pentru afacerile de succes

De ce este important Feng Shui-ul pentru afacerile de succes
Există numeroase remedii Feng Shui care te ajută să rezolvi problemele existente și să atingi succesul pe care ți-l dorești. A avea propria afacere vine cu

numeroase beneficii și, mai ales, cu posibilitatea de a fi în măsură să iei singur deciziile pentru binele tău și al angajaților tăi. În același timp, trebuie să recunoaștem că nu sunt nelipsite responsabilitățile, ci chiar sunt în număr și intensitate mai mare, ca și obstacolele. Gândește-te la momentele când simți că te implici cu toată forța, dar parcă ceva nu vrea să funcționeze la muncă.

Clienții optează pentru concurență, posibilii colaboratori sunt reticenți, subalternii nu-și mai găsesc motivația.

Sunt realități ale mediului de afaceri, care te ajută să evoluezi și să cauți mereu noi și noi soluții. Este posibil ca momentele dificile pe care le întâmpini în carieră să fie cauzate de fluxul de energii negative din afacere, de o lipsă a armoniei și echilibrului. Există numeroase remedii Feng Shui care te ajută să rezolvi problemele existente și să atingi succesul pe care ți-l dorești.

Totul este important în Feng Shui, de la amulete, decorațiuni și reprezentări, până la planul clădirii și orientarea biroului (spațiului de lucru) pe punctele cardinale sau anul construcției.

De exemplu, norocul în afaceri este potențat prin metoda Bagua a celor 8 Aspirații, fiind luate în calcul punctele cardinale Sud-Est (colțul banilor), Nord (colțul carierei), Nord-Vest (colțul liderului), Sud (colțul faimei). Prin amenajarea corectă a acestor colțuri, sunt sporite vibrațiile transmise de acestea. În plus, trebuie să luăm în calcul energia culorilor, a plantelor, a obictelor decorative, a materialului din care acestea sunt făcute.

O afacere de succes necesită cu siguranță timp, implicare și dorință de reușită, iar prin respectarea unor principii Feng Shui simple, dar stricte, se poate ajunge la câștigurile dorite.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.