De ce este important Feng Shui-ul pentru afacerile de succes

06.NOIEMBRIE.2018
Feng Shui AUTOR: Diana Eleonora FOTO: pxhere.com
Există numeroase remedii Feng Shui care te ajută să rezolvi problemele existente și să atingi succesul pe care ți-l dorești. A avea propria afacere vine cu

numeroase beneficii și, mai ales, cu posibilitatea de a fi în măsură să iei singur deciziile pentru binele tău și al angajaților tăi. În același timp, trebuie să recunoaștem că nu sunt nelipsite responsabilitățile, ci chiar sunt în număr și intensitate mai mare, ca și obstacolele. Gândește-te la momentele când simți că te implici cu toată forța, dar parcă ceva nu vrea să funcționeze la muncă.

Clienții optează pentru concurență, posibilii colaboratori sunt reticenți, subalternii nu-și mai găsesc motivația.

Loading...

Sunt realități ale mediului de afaceri, care te ajută să evoluezi și să cauți mereu noi și noi soluții. Este posibil ca momentele dificile pe care le întâmpini în carieră să fie cauzate de fluxul de energii negative din afacere, de o lipsă a armoniei și echilibrului. Există numeroase remedii Feng Shui care te ajută să rezolvi problemele existente și să atingi succesul pe care ți-l dorești.

Totul este important în Feng Shui, de la amulete, decorațiuni și reprezentări, până la planul clădirii și orientarea biroului (spațiului de lucru) pe punctele cardinale sau anul construcției.

De exemplu, norocul în afaceri este potențat prin metoda Bagua a celor 8 Aspirații, fiind luate în calcul punctele cardinale Sud-Est (colțul banilor), Nord (colțul carierei), Nord-Vest (colțul liderului), Sud (colțul faimei). Prin amenajarea corectă a acestor colțuri, sunt sporite vibrațiile transmise de acestea. În plus, trebuie să luăm în calcul energia culorilor, a plantelor, a obictelor decorative, a materialului din care acestea sunt făcute.

O afacere de succes necesită cu siguranță timp, implicare și dorință de reușită, iar prin respectarea unor principii Feng Shui simple, dar stricte, se poate ajunge la câștigurile dorite.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1403
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Feng Shui
Feng Shui este o practică des folosită de către persoanele care își doresc prosperitate și
Zodia CAPRA. FEMEIA Capra, Bani. Horoscop chinezesc. ZODIACOOL
Își alege cu grijă obiectivele, dar poate fi și delăsătoare
Zodia FECIOARĂ în dragoste și relații, după horoscop Fecioară DRAGOSTE
Zodia Fecioară în dragoste, ce femei preferă bărbatul Fecioară și comportament femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.