Aplica

Nu știi ce MOBILĂ BUCĂTĂRIE să alegi: clasică, modernă sau... Feng Shui?

Nu știi ce MOBILĂ BUCĂTĂRIE să alegi: clasică, modernă sau... Feng Shui?

6 reguli Feng Shui pentru sănătate și bunăstare, bine de știut înainte de a achiziționa mobilierul pentru bucătărie. Regulile de amenajare feng shui pentru

bucătărie țin cont de fluxurile de energie și de armonia celor 5 elemente. Pentru a aduce echilibru, sănătate și prosperitate prin feng shui nu trebuie să facem eforturi uriașe, totul are legătură cu bunul gust. Mobilierul de bucătărie îl alegem cu atenție, ne străduim să avem confortul necesar și ținem cont de reguli feng shui pentru a atrage bunăstarea întregii familii.

  1. Blatul de bucătărie trebuie să fie dintr-o singură bucată, pentru ca toți membrii familiei să aibă șanse egale de reușită.
  2. Este de evitat mobila de bucătărie de culoare roșie, pentru a nu afecta sănătatea inimii, digestia. Culorile deschise sunt de preferat celor închise (mai bine crem decât ocru).
  3. Rafturile neacoperite nu sunt de bun augur, deoarece pot crea fluxuri de energie negativă. Sunt de preferat corpurile cu uși din lemn, pal sau din sticlă.
  4. Cele mai potrivite produse din gama mobilă bucătărie sunt acelea care oferă spații pentru electrocasnice încorporabile. Frigiderul, plita, cuptorul amplifică energia elementului foc și perturbă echilibrul celor 5 elemente, implicit sănătatea.
  5. Mobila de bucătărie trebuie să aibă și un sertar destinat furculițelor, cuțitelor, foarfecelor, pentru că dacă sunt lăsate la vedere, pe blat, pot atrage certuri.
  6. Acolo unde spațiul permite, se recomandă bucătării tip insulă, pentru ca energia să curgă armonios.

Maestru Feng Shui ZODIACOOL vă recomandă: pentru ca mâncarea gătită să beneficieze de un flux de energie pozitivă, cel care gătește nu trebuie să stea cu spatele la ușă. De aceea, înainte de a alege mobila pentru bucătărie trebuie să decidem unde punem aragazul.

Bucătăriile pe sistem modular oferă mai multe posibilități de amenajare feng shui decât cele compacte.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!