Nu știi ce MOBILĂ BUCĂTĂRIE să alegi: clasică, modernă sau... Feng Shui?

12.DECEMBRIE.2017
Nu știi ce MOBILĂ BUCĂTĂRIE să alegi: clasică, modernă sau... Feng Shui?

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:shoparooni.com

6 reguli Feng Shui pentru sănătate și bunăstare, bine de știut înainte de a achiziționa mobilierul pentru bucătărie. Regulile de amenajare feng shui pentru

bucătărie țin cont de fluxurile de energie și de armonia celor 5 elemente. Pentru a aduce echilibru, sănătate și prosperitate prin feng shui nu trebuie să facem eforturi uriașe, totul are legătură cu bunul gust. Mobilierul de bucătărie îl alegem cu atenție, ne străduim să avem confortul necesar și ținem cont de reguli feng shui pentru a atrage bunăstarea întregii familii.

DE INTERES: Articole interesante despre Amenajări Interioare Feng Shui

  1. Blatul de bucătărie trebuie să fie dintr-o singură bucată, pentru ca toți membrii familiei să aibă șanse egale de reușită.
  2. Este de evitat mobila de bucătărie de culoare roșie, pentru a nu afecta sănătatea inimii, digestia. Culorile deschise sunt de preferat celor închise (mai bine crem decât ocru).
  3. Rafturile neacoperite nu sunt de bun augur, deoarece pot crea fluxuri de energie negativă. Sunt de preferat corpurile cu uși din lemn, pal sau din sticlă.
  4. Cele mai potrivite produse din gama mobilă bucătărie sunt acelea care oferă spații pentru electrocasnice încorporabile. Frigiderul, plita, cuptorul amplifică energia elementului foc și perturbă echilibrul celor 5 elemente, implicit sănătatea.
  5. Mobila de bucătărie trebuie să aibă și un sertar destinat furculițelor, cuțitelor, foarfecelor, pentru că dacă sunt lăsate la vedere, pe blat, pot atrage certuri.
  6. Acolo unde spațiul permite, se recomandă bucătării tip insulă, pentru ca energia să curgă armonios.

Maestru Feng Shui ZODIACOOL vă recomandă: pentru ca mâncarea gătită să beneficieze de un flux de energie pozitivă, cel care gătește nu trebuie să stea cu spatele la ușă. De aceea, înainte de a alege mobila pentru bucătărie trebuie să decidem unde punem aragazul.

Loading...

Bucătăriile pe sistem modular oferă mai multe posibilități de amenajare feng shui decât cele compacte.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 7 aduce un flux de energie negativă, care predispune la necazuri, mai ales
Locația este un loc (zonă, sector) precis determinat. Locația poate fi o clădire încadrată pe
Steaua zburătoare 3, cunoscută ca steaua ostilităților, aspecte pozitive și negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.