De ce nu este bine să punem în dormitor o canapea în loc de pat

20.NOIEMBRIE.2017
De ce nu este bine să punem în dormitor o canapea în loc de pat

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:fesdecor.com

Colțarele și canapelele nu sunt agreate în dormitorul feng shui, aduc ghinion în dragoste. Fixe sau extensibile, canapelele sunt de multe ori preferate în

designul apartamentelor mici. În feng shui, canapeaua este recomandată pentru living, nu și pentru dormitor. Indiferent de tipul de material al canapelei și chiar dacă aceasta este foarte comodă, în feng shui nicio canapea nu este ideală în amenajarea dormitorului, deoarece au un impact negativ asupra relațiilor de dragoste. Colțarele trebuie evitate de cuplurile care vor să se bucure de armonie.

DE INTERES: 8 Superstiții legate de dormitor ce distrug căsătoria

Conform principiilor feng shui, colțarele împiedică energia să circule și să se distribuie în mod egal pentru ambii parteneri, deci, nu pot fi considerate o investiție bună pe termen lung. Se consideră că partenerul care doarme la margine va avea șanse de reușită pe plan sentimental și profesional, pe când partenerul de lângă spătarul colțarului va fi privat de oportunități. În timp, acest dezechilibru se va manifesta sub formă de tensiuni și competiții între cei doi parteneri și de aici până la certuri și despărțiri nu mai este decât un pas.

Canapelele care se extind de la cap spre picioare, chiar dacă dau șanse egale de reușită ambilor parteneri, tot nu aduc un feng shui bun, deoarece pot atrage instabilitate în cuplu și probleme cu somnul.

În concluzie, prezența unui pat matrimonial este foarte importantă în dormitorul cuplurilor și există reguli feng shui pentru alegerea acestuia, care pot duce la o relație reușită.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.