Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Cum sa iti regasesti fericirea rapid! 3 sfaturi Feng Shui

Cum sa iti regasesti fericirea rapid! 3 sfaturi Feng Shui

Principiile Feng Shui au un singur obiectiv: o viață armonioasă/echilibrată/fericită. Pentru a avea parte de ea trebuie să învățăm să trecem peste momentele în care ne lipsește energia.

Se spune că fiecare dintre noi ne naștem cu o anumită cantitate de energie și că pe acesta trebuie să o gestionăm de-a lungul vieții. Din păcate, ajungem uneori să ne simțim lipsiți de energie, fără a găsi un motiv concret.

Conform principiilor Feng Shui, aceasta se irosește chiar și prin cele mai mici gânduri negative și de nemulţumire. Există modalităţi în care ne putem ajuta cantitatea de energie primită la naștere, astfel încât să ne bucurăm de ea mereu.

Iată cum putem să ne readucem pofta de viață la cote maxime.

Best seller

Reguli Feng Shui

1. Fă-ți ordine în dormitor

Dormitorul este camera din locuință în care ne reîncărcăm bateriile, așa că acolo trebuie să fie ordine, organizare, armonie și echilibru. Orice este în plus ori în dezordine nu lasă energia pozitivă să circule și o atrage pe cea negativă care se răsfrânge asupra noastră. Și zona de sub pat este la fel de importantă, loc în care nu ar trebui depozitate în haos tot felul de obiecte.

2. Renunță la televizorul, computerul sau aparatele de fitness din dormitor

Niciunul dintre acestea nu ar trebui să fie în dormitor, deoarece sunt generatoare de diverse tipuri de energie, ele fiind specifice altor încăperi. Prezența oricăruia dintre acestea perturbă somnul.

Îți recomandăm

3. Aerul trebuie lăsat să circule

Pentru asta, fereastra ar fi bine să fie deschisă cât mai des, astfel încât să poată intra aer și energie proaspătă care să îi ia locul celei încărcate din casă.

Aceste trucuri sunt cele de bază, care dacă sunt puse în practică aduc repede schimbări în viața oricui! Nu uitați că Maestrul ZODIACOOL vă stă la dispoziție pentru detalii personalizate.

Viziteaza magazinul online