Aplica

Cum să ai partide de amor de neuitat cu ajutorul Feng Shui-ului

Cum să ai partide de amor de neuitat cu ajutorul Feng Shui-ului

Știai că există trucuri Feng Shui și pentru a îmbunătăți viața pasională, nu doar pentru a asigura armonia și energia pozitivă în casă și la locul de

muncă? Ei bine, da, e adevărat – există! Modul în care arată spațiul în care ai de obicei relații intime este definitoriu. Iată 5 trucuri pentru a avea partide de amor memorabile și satisfacția să fie la cote maxime. Nu este tocmai un secret că decorul este incitant. Simțul vizual este extrem de important deopotrivă pentru femei, cât și pentru bărbați, mai ales în timpul actului amoros.

Poți opta să îți decorezi camera cu diverse decorațiuni sau statuete feng shui care inspiră dragoste, tablouri și altele. Dă-i frâu liber imaginației.

Alege culori calde în cameră, cum ar fi nuanțele de maro, galben, orange, roșu, auriu, lut ars ori bej. Acestea influențează pozitiv conexiunea emoțională dintre parteneri, în timp ce culorile reci (ca albastrul sau verdele) determină distanțarea dintre ei.

Alintă-ți simțul tactil cu lenjerie de pat din satin, de exemplu, sau cu un covor de blană falsă, așezat eventual în fața șemineului (nu uita că sunt posibilități de a face un astfel de decor romantic chiar dacă stai la apartament).

Alege lumina potrivită, difuză, caldă de la o veioză sau de la lumânări așezate strategic. Aceasta îți va pune în valoare trupul și va ascunde micile imperfecțiuni.

În final, nu uita de miros – parfumează-ți camera cu arome îmbietoare, afrodisiace, cum ar fi cele de vanilie, ylang, iasomie sau patchouli.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!