Casa ta poate fi sursa principală a stresului și eșecurilor din viața ta

25.IUNIE.2019
Casa ta poate fi sursa principală a stresului și eșecurilor din viața ta

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Energia negativă din casă îți poate afecta viața de familie, cea profesională sau chiar cea socială. Asta se întâmplă din cauza stresului, neputinței și

frustrării pe care le transmite subconștientului tău. În Feng Shui există trei elemente ce îți pot transforma casa în sursa principală de stres și neșansă.

În principal, accentul este pus pe înlocuirea energiei vechi cu una nouă, proaspătă și pozitivă, care să aducă echilibrul, optimismul și armonia în viața ta. Iată care sunt elementele benefice și cum pot fi acestea neutralizate.

1. Casa arată ca o adevărată aglomerație de lucruri fără rost

Locuința ta nu ar trebui să fie locuri cu produse aruncate peste alte produse, nu doar din considerente estetice, ci și din unele energetice.

Loading...

Această aglomerație de lucruri mai mult sau mai puțin utile blochează circulația energiei în casă, iar perturbarea fluxului firesc generează energie negativă. Ar fi bine să îți aloci timp măcar din când în când, dacă nu în fiecare zi, pentru a renunța la ceea ce nu mai folosești, s-a deteriorat sau nu îți mai place, pentru a-ți elibera și curăța locuința.

2.    Nu ai aeresit recent

Este indicat să deschizi geamul în fiecare zi pentru a intra aer proaspăt în casă. De asemenea, înfrumusețează-ți locuința cu diverse plante, pentru a purifica aerul. De exemplu, Palmierul Areca este renumit pentru purificarea aerului. În plus, este foarte ușor de întreținut și arată minunat!

3. Nu acorzi destulă atenție la ușii de la intrarea în casă, numită și ușa oportunității

Intrarea în casă trebuie să fie primitoare, ușa să fie curată, fără deteriorări atât în interior, cât și în exterior. De asemenea, nu trebuie să ținem încălțămintea la ușă, precum nici pachete ori alte obstacole. Ușa trebuie să se deschidă ușor!

Pentru a înfrumuseța și mai mult locul și a atrage mai multă energie pozitivă în casă, pune o piesă de artă, un mobilier special sau orice altceva îți place, astfel încât să fie primul lucru pe care îl vezi când intri în casă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 3, cunoscută ca steaua ostilităților, aspecte pozitive și negative
Anul nou chinezesc începe odată cu prima zi cu Lună Nouă dintre solstițiul de iarnă și
Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.