Transport gratuit peste 199 lei

Casa ta poate fi sursa principală a stresului și eșecurilor din viața ta

Casa ta poate fi sursa principală a stresului și eșecurilor din viața ta

Energia negativă din casă îți poate afecta viața de familie, cea profesională sau chiar cea socială. Asta se întâmplă din cauza stresului, neputinței și frustrării

pe care le transmite subconștientului tău. În Feng Shui există trei elemente ce îți pot transforma casa în sursa principală de stres și neșansă.

În principal, accentul este pus pe înlocuirea energiei vechi cu una nouă, proaspătă și pozitivă, care să aducă echilibrul, optimismul și armonia în viața ta. Iată care sunt elementele benefice și cum pot fi acestea neutralizate.

1. Casa arată ca o adevărată aglomerație de lucruri fără rost

Locuința ta nu ar trebui să fie locuri cu produse aruncate peste alte produse, nu doar din considerente estetice, ci și din unele energetice.

Această aglomerație de lucruri mai mult sau mai puțin utile blochează circulația energiei în casă, iar perturbarea fluxului firesc generează energie negativă. Ar fi bine să îți aloci timp măcar din când în când, dacă nu în fiecare zi, pentru a renunța la ceea ce nu mai folosești, s-a deteriorat sau nu îți mai place, pentru a-ți elibera și curăța locuința.

2. Nu ai aeresit recent

Este indicat să deschizi geamul în fiecare zi pentru a intra aer proaspăt în casă. De asemenea, înfrumusețează-ți locuința cu diverse plante, pentru a purifica aerul. De exemplu, Palmierul Areca este renumit pentru purificarea aerului. În plus, este foarte ușor de întreținut și arată minunat!

3. Nu acorzi destulă atenție la ușii de la intrarea în casă, numită și ușa oportunității

Intrarea în casă trebuie să fie primitoare, ușa să fie curată, fără deteriorări atât în interior, cât și în exterior. De asemenea, nu trebuie să ținem încălțămintea la ușă, precum nici pachete ori alte obstacole. Ușa trebuie să se deschidă ușor!

Pentru a înfrumuseța și mai mult locul și a atrage mai multă energie pozitivă în casă, pune o piesă de artă, un mobilier special sau orice altceva îți place, astfel încât să fie primul lucru pe care îl vezi când intri în casă.

Viziteaza magazinul online