Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Amulete Feng Shui pentru atragerea iubirii

Amulete Feng Shui pentru atragerea iubirii

Folosindu-vă de cunoștințele din practicele Feng Shui, acestea vă pot ajuta să eliminați energiile negative și să le atrageți pe cele pozitivă în viața dumneavoastră.

Curățenia este mama tuturor rezolvărilor. Eliberațivă dormitorul, dar si celelalte camere, de lucrurile care nu vă mai folosesc, pentru a face loc fluxului de energii noi și benefice pentru căsnicia sau relația actuală, dar și pentru găsirea jumătății.

După ce ați terminat curățenia, folosiți un clopot sau un bol cântător pentru a elimina energia blocată și pentru a face loc unui alt flux de energie.

Dacă aspirați la o viață amoroasă plină de noroc, o căsătorie frumoasă și să atrageți numai energii pozitive în viața dvs. romantică, trebuie să așezați aceste rațe în partea de sud-vest a dormitorului.

Imaginile și obiectele din jurul dvs. vă pot afecta viața mai mult decât va-ți putea imagina. Camerele trebuie să fie decorate cu obiecte care să vă ajute și să vă amintească mereu de scopurile la care țintiți.

Pentru fericire este bine să apelați la cei 6 Buddha care râd, bucuria de pe chipurile statuetelor înseamnă fericire, noroc și înțelepciune. 

Floarea de bujor este un alt simbol puternic folosit în practicile feng shui pentru atragerea iubirii și fericirii. Datorită faptului că este realizat din jad, piatră semiprețioasă cu rol protector, este scut împotriva problemelor și energiilor joase.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit