Amenajări interioare Feng Shui: 5 trucuri ca să elimini fluxul de energie negativă

21.DECEMBRIE.2017
Amenajări interioare Feng Shui: 5 trucuri ca să elimini fluxul de energie negativă

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:hgtvhome.sndimg.com

Amenajarea Feng Shui este arta de a așeza obiectele, astfel încât să atragem energie pozitivă. Spațiile de locuit sau de lucru reflectă starea emoțională

și materială a celor care le folosesc. Persoanele, obiectele emit fiecare energie Qi. O persoană optimistă, sănătoasă și calmă emite energie pozitivă, iar cineva pesimist, bolnav, agresiv, aduce un flux de energie negativă. Pentru a scăpa de energia negativă și a împrospăta Qi-ul, putem recurge la câteva trucuri feng shui pentru casă: 1. Folosim lumina naturală sau artificială pentru a crea spații cu energie Yang.

Dimineața deschidem ferestrele, lăsăm razele soarelui să purifice aerul din camere. Seara, în dormitor, lăsăm veiozele aprinse măcar 3 ore înainte de culcare, pentru a beneficia de flux de energie pozitivă în timpul somnului.

2. Facem schimbări de design, pentru a ne asigura că energia circulă unduios. În living, așezăm o măsuță în mijloc pentru ca energia să ajungă uniform în toate colțurile încăperii. În dormitor, așezăm patul cât mai spre centru, din aceleași motive.

3. Folosim plante, comode, paravane, tablouri, statuete, pentru a face energia să circule blând. Pe un hol lung și îngust energia circulă în linie dreaptă și poate fi considerată negativă, însă cu ajutorul tablourilor, aplicelor de perete, aceasta va fi redirecționată și va curge unduios, aducând armonie.

4. Mutăm periodic mobilierul, ștergem praful și păianjenii, schimbăm mobila din dormitor și living o dată la 9 ani, pentru a debloca energia stagnantă.

5. Zugrăvirea casei se poate face din 3 în 3 ani, pentru a atrage dragoste, bani, sănătate.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.