Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Simțul umorului este semn clar de inteligență, dar înseamnă și altceva

Simțul umorului este semn clar de inteligență, dar înseamnă și altceva

Se spune că „umorul este umbrela înţelepţilor”, dar aceasta nu este singura calitate dezvăluită. Descoperă ce spune simțul umorului despre personalitatea ta!

Umorul ne ajută să ne facem apreciați în societate, dar și să trecem mai ușor peste încercările vieții, făcând „haz de necaz”. Iată ce trăsături se ascund în spatele simțului umorului bine dezvoltat.

1. Inteligență

Nu este tocmai o surpriză, deoarece abilitatea de a conceptualiza umorul în viața de zi cu zi este direct legată de nivelul de inteligență, nefiind o sarcină simplă. Este nevoie de o gândire complexă și o înțelegere clară a situațiilor. În plus, antropologii sunt de părere că sarcasmul și umorul negru necesită o inteligență mult mai ascuțită față de cel obișnuit.

2. Creativitate

Simțul umorului este și dovadă a creativității, deoarece este nevoie de multă imaginație pentru a putea găsi latura amuzantă în orice situație.

3. Abilitatea de a face față stresului

Stresul este nelipsit din viața oricui, dar important este modul în care reușim să-i facem față. Râsul este o formă de terapie și la fel se întâmplă în cazul persoanelor care pot râde în fața problemelor, reducându-se astfel stresul și anxietatea.

4. Sănătatea psihologică

Simțul umorului este un indicator al sănătății psihologice, conform unor studii ce au arătat că acesta este direct dependent cu bunăstarea emoțională și dezvoltarea personală.

În final, trebuie menționat că și starea de sănătate este influențată de simțul umorului, imunitatea fiind stimulată de existența acestuia. Cercetările au demonstrat că râsul crește activitatea celulelor imunitare și toleranța la durere.

Râdeți mai mult!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit