Masaje faciale cu uleiuri care întineresc

Masaje faciale cu uleiuri care întineresc

Poluarea, fumul, spațiile închise, soarele, fumatul, lipsa umidității, excesul de alcool și grăsimi – toate acestea sunt dușmani ai tenului. Pentru un obraz fără riduri, este indicat să

transformi greșelile în avantaje: aer curat, diete alimentare, lichide, hidratare intensivă. Însă poate mai neglijat în acest caz este masajul facial, un adevărat răsfăț și o binecuvântare pentru piele. Îl poți efectua săptămânal sau mai des, prin automasaj.

Masaje faciale cu efecte uimitoare

Beneficiile masajului facial te vor uimi cu siguranță, unul dintre acestea este că e un ritual plăcut și foarte util.

- are efecte benefice asupra vaselor sanguine, sistemului limfatic și asupra musculaturii;
- se instalează o stare generală de bine, o relaxare fizică și psihică;
- pielea devine tonifiată, mai elastică, hrănită și hidratată în profunzime.

Masajul cu ulei de măsline

Uleiul de măsline conține substanțe care întineresc, fiind unul dintre cele mai bune mijloace antirid. Curăță pielea și maseaz-o în fiecare seară cu ulei pur de măsline, punând accent mai ales pe zona ochilor și a gâtului.

Următoarea soluție: întinde pielea de pe gât și cea a decolteului.

Prepară un amestec din 50-70 ml ulei de măsline călduț și 2 linguri de miere caldă. Aplică soluția cu o pensulă pe gât și decolteu și las-o să acționeze timp de două ore, acoperind zonele cu un prosop de bumbac umed.
Tratamentul se face o dată pe săptămână.

Ulei pentru masaj facial

Ingrediente necesare pentru 50 ml

- 20 ml ulei de trandafir
- 15 ml squalan de măsline
- 15 ml ulei de margarete
- 3 picături ulei esențial de geranium
- 4 picături vitamina E

Mod de preparare

Într-o sticluță prevăzută cu capac pipetă, de culoare închisă, se adaugă pe rând toate ingredientele. Se închide recipientul și se agită bine, pentru o bună omogenizare.
Rezultă un ser uleios, potrivit pentru toate tipurile de ten. Termenul de valabilitate este de 6 luni (preparat în condiţii optime de igienă, păstrat în loc răcoros).

Mod de aplicare

Aplică o cantitate potrivită de ser pe pielea curățată în prealabil. Efectuează mișcări circulare delicate în jurul ochilor, pornind dinspre colţul intern al ochilor spre tâmple.

Efectuează mișcări circulare mai ferme în jurul buzelor, maxilarului, pe frunte, insistând între sprâncene și pe tâmple.
Pe obraji, efectuează mișcări de netezire, de jos în sus. Efectuează, totodată, mici mișcări de tapotare sau ciupire. Nu neglija linia maxilarului, bărbia și părțile laterale ale nasului. Insistă asupra zonelor tensionate.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!