Tratamente faciale- cum sa-ti faci singura un masaj facial anti - aging

Tratamente faciale- cum sa-ti faci singura un masaj facial anti - aging

Folosit ca o soluţie de frumuseţe şi tratament pentru faţă, masajul elimină ridurile instalate și previne apariţia unora noi. Masajul facial ajută pielea să devină netedă, fermă, luminoasă.

În cartea sa, „Classic Make-up&Beauty”, creatorul de modă Mary Quant, face cunoscute tehnici de masaj şi de presopunctură menite să stimuleze circulația sângelui şi să ajute sistemul limfatic să dreneze orice exces de fluide.

Pentru efecte maxime, se repetă fiecare pas de 3 ori şi se foloseşte degetul mijlociu pe fiecare punct de presopunctură, apăsând timp de3 secunde.

Masaj antirid pentru tâmple şi frunte

1. Scapă de liniile de expresie aplicând puțin ulei de masaj pe degete, plasând degetul mijlociu şi pe cel inelar între sprâncene. Mişcă-le în sus şi spre exterior, printr-o apăsare uşoară şi prin alunecare.

2. Pe lângă netezirea ridurilor din acea zonă, poți atenua și durerile de cap cauzate de stres. Pentru această, presează-ţi tot cu aceste două degete tâmplele. Vei obține un efect relaxant și o privire mai limpede.

Masaj antirid pentru obraji şi gură

1. Masează pielea spre exterior, prin mișcări în spirală, cu ajutorul degetului mijlociu şi al inelarului, dinspre bărbie spre lobul urechii, de la colţurile gurii spre urechi şi din părţile laterale ale nasului spre tâmple.

2. Pentru a stimula fluxul de sânge din zona maxilarului, presează punctele de dedesubtul urechilor.

3. Masează zona din jurul gurii folosind degetele mijlocii. Începe din centrul bărbiei până ajungi sub nas.

4. Masează delicat punctele din colţurile gurii, de deasupra centrului buzei superioare, din gropiţa de dedesubtul buzei inferioare şi din centrul bărbiei.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!