Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Tu cum știi care este crema potrivită? Puterea cremelor asupra tenului tău

Tu cum știi care este crema potrivită? Puterea cremelor asupra tenului tău

Încă de la vârsta de 25 de ani, procesul reînnoirii celulare se desfăşoară mai lent. Drept urmare, scade capacitatea pielii de a-și păstra umiditatea, ceea

ce favorizează formarea ridurilor. Astfel, și persoanele tinere pot face uz de cremele anti-aging. Cremele sunt de folos și în cazurile în care există deja riduri, aplicarea acestora încetinind ridarea în continuare a pielii și ajutând-o să-şi menţină tonusul.

Cremele anti-aging trebuie să aibă în primul rând: - acţiune de prevenire a apariţiei ridurilor; - o protecţie solară şi un filtru UV. De reținut faptul că radiaţiile solare constituie principala cauză a apariției de riduri și de îmbătrânire a pielii.

Dacă ai tenul uscat și sensibil

Tenul uscat şi sensibil are nevoie de grăsime. Folosește produse de îngrijire nutritive, pe bază de uleiuri. Evită cremele pentru hidratare, fiindcă includ în compoziţia lor o cantitate prea mare de apă. Evită, de asemenea, cremele de zi care conţin alcool, deoarece vor accentua uscăciunea tenului (alcoolul elimină grăsimea de pe piele)

Dacă ai tenul gras

Optează pentru o cremă uşoară, cu multă apă şi, pe cât posibil, cu acţiune antibacteriană şi de control asupra producţiei de sebum. Poți îndepărta excesul de sebum şi cu ajutorul şerveţelelor absorbante, în orice moment al zilei.

Dacă ai tenul mixt

Dacă te numeri printre persoanele cu ten mixt, cu siguranță că te confrunți cu piele uscată pe obraji şi grasă în aşa-numita zonă T (frunte, nas, bărbie).

Cele mai potrivite pentru tine, în acest caz, sunt produsele cosmetice cu conţinut redus de grăsime. Și mai indicat ar fi să folosești creme diferite pentru porţiunile cu cele două tipuri de piele.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit