2 tratamente eficiente de BEAUTY din inima bucătăriei

07.MAI.2019
2 tratamente eficiente de BEAUTY din inima bucătăriei

Categorie: Femei. Frumusete Autor: Andrian Gheorghiu Zodiacool Foto:unsplash.com

Dacă v-ați săturat de aceleași măști de față, aceleași tratamente pe care le face toată lumea și care uneori pot fi prea costisitoare, atunci acest articol este pentru voi.

În bucătărie se ascund multe oaze de frumusețe care stau să fie descoperite la fiecare pas.

O mare parte dintre alimentele pe care le folosim zi de zi pot fi folosite și pentru diverse tratamente, care ajută foarte mult tenul nostru să pară mai curat, mai luminos, mai tânăr. În continuare vă propunem 2 tratamente pe care probabil nu le știați, dar care sunt extrem de eficiente.

Mască de față cu iaurt

Masca de față cu iaurt este o recomandare a noastră. Se prepară foarte ușor și are un efect extraordinar asupra tenului.

Aveți nevoie de: iaurt simplu (dacă puteți folosi iaurt bio este cu atât mai bine) și fulgi de ovăz. Combinați într-un bol părți egale de iaurt și fulgi de ovăz, până devine o compoziție omogenă. Produsul rezultat se aplică într-un strat gros pe suprafața feței și se va lăsa 15 minute să acționeze.

Încercați să nu faceți activități foarte complexe în acele 15 minute. Clătiți cu apă caldă din belșug și repetați procedura de 2-3 ori pe săptămână.

Mască de păr cu ulei de măsline

Deși poate părea ușor de făcut, masca de păr cu ulei de măsline necesită un grad ridicat de atenție, pentru a ieși perfect. În cazul ei sunt 2 variante pentru care puteți opta. Prima dintre ele este aceea în care înainte de a vă spăla părul, puneți câteva picături de ulei de măsline la baza scalpului si așteptați câteva minute, după spălați și clătiți.

Atenție: dacă scăpați prea mult ulei, părul se va îngrășa foarte repede.

Cea de-a doua variantă este să puneți câteva picături de ulei pe scalp și apoi să masați ușor cu degetele. Puneți o cască de duș și lăsați să acționeze peste noapte.

În ambele situații părul va fi mai strălucitor, mai puternic și mai sănătos.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.