2 tratamente eficiente de BEAUTY din inima bucătăriei

07.MAI.2019
2 tratamente eficiente de BEAUTY din inima bucătăriei
Femei. Frumusețe AUTOR: Andrian Gheorghiu FOTO: unsplash.com
Dacă v-ați săturat de aceleași măști de față, aceleași tratamente pe care le face toată lumea și care uneori pot fi prea costisitoare, atunci acest

articol este pentru voi. În bucătărie se ascund multe oaze de frumusețe care stau să fie descoperite la fiecare pas.

O mare parte dintre alimentele pe care le folosim zi de zi pot fi folosite și pentru diverse tratamente, care ajută foarte mult tenul nostru să pară mai curat, mai luminos, mai tânăr. În continuare vă propunem 2 tratamente pe care probabil nu le știați, dar care sunt extrem de eficiente.

Mască de față cu iaurt

Masca de față cu iaurt este o recomandare a noastră. Se prepară foarte ușor și are un efect extraordinar asupra tenului.

Loading...

Aveți nevoie de: iaurt simplu (dacă puteți folosi iaurt bio este cu atât mai bine) și fulgi de ovăz. Combinați într-un bol părți egale de iaurt și fulgi de ovăz, până devine o compoziție omogenă. Produsul rezultat se aplică într-un strat gros pe suprafața feței și se va lăsa 15 minute să acționeze. Încercați să nu faceți activități foarte complexe în acele 15 minute. Clătiți cu apă caldă din belșug și repetați procedura de 2-3 ori pe săptămână. 

Mască de păr cu ulei de măsline

Deși poate părea ușor de făcut, masca de păr cu ulei de măsline necesită un grad ridicat de atenție, pentru a ieși perfect. În cazul ei sunt 2 variante pentru care puteți opta. Prima dintre ele este aceea în care înainte de a vă spăla părul, puneți câteva picături de ulei de măsline la baza scalpului si așteptați câteva minute, după spălați și clătiți. Atenție: dacă scăpați prea mult ulei, părul se va îngrășa foarte repede. 

Cea de-a doua variantă este să puneți câteva picături de ulei pe scalp și apoi să masați ușor cu degetele. Puneți o cască de duș și lăsați să acționeze peste noapte.

În ambele situații părul va fi mai strălucitor, mai puternic și mai sănătos.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
179
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.