Pentru a găsi fericirea adevărată, ferește-te de aceste cuvinte!

Pentru a găsi fericirea adevărată, ferește-te de aceste cuvinte!

Cuvintele au o energie aparte, care ne influențează gândirea și starea de bine. În timp ce unele cuvinte ne pot aduce fericirea, altele o răpesc și ne țin

departe de ea. Iată care sunt cele de care ar fi bine să te ferești! Primul cuvant la care ar fi bine să renunți este NU. El este cel mai mare dușman al fericirii, pentru că te limitează și te programează pentru eșec.

Fă tot posibilul să îți reformulezi gândurile astfel încât să folosești cuvântul „nu” mai rar. Va părea imposibil, dar în timp va deveni mai ușor, va deveni obișnuință să fie departe de viața ta.

Al doilea cuvânt de care ar fi bine să te ferești este URĂ cu derivatul URĂSC. Acesta aduce cu sine depresia, tristețea și frustrarea.

Al treilea cuvânt din lista noastră este PROBLEMĂ. Poate părea fără importanță, dar de fapt este un cuvânt ce emană multă energie negativă, griji, stres și tristețe.

Al patrulea cuvânt este SĂRĂCIE, pentru că doar pronunția acestui cuvânt atrage pierderile financiare și ghinionul în sfera materială.

Al cincilea cuvânt de care ar fi bine să te ferești este MOARTE, pentru că este încărcat de răceală, energie negativă și poate suna ca o amenințare la adresa sănătății tale.

Cel de-al șaselea cuvânt este NICIODATĂ, care asemenea lui NU te limitează, nu îți dă voie să experimentezi, să te dezvolți. Ai grijă și la VREODATĂ, pentru că el lasă portița deschisă și spre succes, și spre niciodată. Cel mai bine ar fi să fii hotărâtă și să îți formulezi ideile ferindu-te de termeni categorici negativi, cum este niciodată, sau termeni mult prea vagi, chiar dacă au o notă pozitivă, cum ar fi vreodată.

Sfatul specialistului ZODIACOOL este să te ferești și de cuvinte ca iad, ghinion, obosit/ă, nebun/ă, imposibil, fără speranță și altele asemenea!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!