Limbajul trupului la femei, ce-i face pe bărbați să-și întoarcă privirea

Cupluri AUTOR: Ivona Mara FOTO: lovepanky.com

Limbajul corpului te dă de gol în comunicare, cum să nu rămâi invizibilă pentru potențialii admiratori

Hainele, coafura și accesoriile fac o primă impresie, dar nu spun totul este o femeie, bărbații sunt atenți la postura, mersul și gesturile sale, care fac ca femeia să emită o energie numită sex-appeal.

 

Limbajul trupului este o formă de comunicare non-verbală mentală și fizică, ce constă în poziția corpului, gesturi, expresia facială și mișcarea ochilor. Trimiterea și interpretarea acestor semnale se face aproape în întregime în subconștient, de aceea limbajul trupului nu minte niciodată.

Atâta vreme cât umerii sunt lăsați, bărbații vor percepe o femeie care nu are încredere în ea sau care este copleșită de probleme. Prin urmare, pentru a fi remarcată, o femeie trebuie să înceapă prin a repeta acest exercițiu simplu, ce poate fi făcut oriunde, acasă sau la serviciu: a se îndrepta spatele și a se scoate sânii în față, un indicator al feminității. Dacă se va repeta acest exercițiu zilnic, în timp se va ajuge la obișnuință.

DE INTERES: ZODIACOOPLU

Este destul de greu să admiri o femeie care își pendulează mâinile în mod haotic în timp ce merge sau conversează. Aceasta este un semn că ea vrea să se impună cu forța, ceea ce-i îndepărtează pe bărbați.

Femeia nu trebuie să țină mâinile în buzunare, când femeia își ascunde mâinile de privirile celor din jur, gestul poate fi tradus ca nevoia de izolare, refuzul de a comunica.
Este respingător gestul de a se freca nasul cu mâna, la fel și spijinirea obrazului în podul palmei, bărbații ar putea crede că femeia respectivă este suspicioasă.

Mișcarea mâinilor poate fi perfecționată până la nivel de artă, degetele se vor mișca tandru, cu calm, iar pumnii nu se vor strânge, fiind un gest specific masculin.

Mersul trădează cele mai multe aspecte legate de o femeie. Mersul cu pași apăsați arată instinctul de a comanda și de a ține pe cineva sub picior.
Mersul cu pași nesiguri trădează nesiguranța, ezitarea.
Mersul cu pașii aruncați în față este un semn clar al agresivității.
Pentru a atrage privirile, ar fi bine ca femeile să-și miște ușor bazinul de la stânga la dreapta în timp ce merg și să ruleze toată talpa pe sol, așa cum fac dansatorii de tango.

Există și gesturi care cuceresc instantaneu:

  • mângâierea părului, atingerea urechii
  • scoaterea în față a sânilor, privirea cu capul într-o parte, gest care lasă să se vadă mai bine gâtul
  • masarea delicată a încheieturii mâinii, întinderea unui picior ușor mai în față, arcuirea gleznei
  • mângâierea discretă a coapsei, gâtului... chiar a fesei, gest care se poate traduce de către bărbați ca o invitație deschisă.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,8  15
VOTURI
6394
4.80
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.