Limbajul trupului la femei, ce-i face pe bărbați să-și întoarcă privirea

25.DECEMBRIE.2018
Limbajul trupului la femei, ce-i face pe bărbați să-și întoarcă privirea

Categorie: Cupluri Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:lovepanky.com

Limbajul corpului te dă de gol în comunicare, cum să nu rămâi invizibilă pentru potențialii admiratori . Hainele, coafura și accesoriile fac o primă

impresie, dar nu spun totul este o femeie, bărbații sunt atenți la postura, mersul și gesturile sale, care fac ca femeia să emită o energie numită sex-appeal. Limbajul trupului este o formă de comunicare non-verbală mentală și fizică, ce constă în poziția corpului, gesturi, expresia facială și mișcarea ochilor. Trimiterea și interpretarea acestor semnale se face aproape în întregime în subconștient.

Așadar, limbajul trupului nu minte niciodată.

Atâta vreme cât umerii sunt lăsați, bărbații vor percepe o femeie care nu are încredere în ea sau care este copleșită de probleme. Prin urmare, pentru a fi remarcată, o femeie trebuie să înceapă prin a repeta acest exercițiu simplu, ce poate fi făcut oriunde, acasă sau la serviciu: a se îndrepta spatele și a se scoate sânii în față, un indicator al feminității. Dacă se va repeta acest exercițiu zilnic, în timp se va ajuge la obișnuință.

Loading...

DE INTERES: ZODIACOOPLU

Este destul de greu să admiri femei care își pendulează mâinile în mod haotic în timp ce merg sau conversează. Aceasta este un semn că ele vrea să se impună cu forța, ceea ce-i îndepărtează pe bărbați.

Femeia nu trebuie să țină mâinile în buzunare, când femeia își ascunde mâinile de privirile celor din jur, gestul poate fi tradus ca nevoia de izolare, refuzul de a comunica.
Este respingător gestul de a se freca nasul cu mâna, la fel și spijinirea obrazului în podul palmei, bărbații ar putea crede că femeia respectivă este suspicioasă.

Mișcarea mâinilor poate fi perfecționată până la nivel de artă, degetele se vor mișca tandru, cu calm, iar pumnii nu se vor strânge, fiind un gest specific masculin.

Mersul trădează cele mai multe aspecte legate de o femeie. Mersul cu pași apăsați arată instinctul de a comanda și de a ține pe cineva sub picior. Mersul cu pași nesiguri trădează nesiguranța, ezitarea. Mersul cu pașii aruncați în față este un semn clar al agresivității.

Pentru a atrage privirile, ar fi bine ca femeile să-și miște ușor bazinul de la stânga la dreapta în timp ce merg și să ruleze toată talpa pe sol, așa cum fac dansatorii de tango.

Există și gesturi care cuceresc instantaneu:

  • mângâierea părului, atingerea urechii
  • scoaterea în față a sânilor, privirea cu capul într-o parte, gest care lasă să se vadă mai bine gâtul
  • masarea delicată a încheieturii mâinii, întinderea unui picior ușor mai în față, arcuirea gleznei
  • mângâierea discretă a coapsei, gâtului... chiar a fesei, gest care se poate traduce de către bărbați ca o invitație deschisă.
loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Rac 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2019! Nativii Rac în
În ce lună este zodia Taur: Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai.
Nu te cerți pentru a-ți apăra punctele de vedere. Pur și simplu te încăpățânezi și le pui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.