Aplica

Femeia ideală există! Trucuri care te fac irezistibilă pentru iubitul tău

Femeia ideală există! Trucuri care te fac irezistibilă pentru iubitul tău

Orice bărbat visează la femeia ideală, așa cum și orice femeia visează să aibă alături bărbatul ideal! Nu este un secret că dragostea trebuie

întreținută, pentru a nu apărea monotonia în cuplu. Astfel fiecare dintre cei doi parteneri dintr-o relație trebuie să depună „efort”. Astăzi vom vorbi despre cele mai importante 5 trucuri pe care orice femeie îndrăgostită ar fi bine să le pună în practică. 1. Păstrează vii jocurile în public. Mai ții minte cum flirtai cu el pe vremuri și cum nu vă puteați ține mâine la distanță pentru prea mult timp?

Nu renunța la asta oricât de mulți ani ați avea de când sunteți împreună. Poți încerca să fii provocatoare cu el în public. De exemplu, să îi atingi discret părțile intime.

2. Gătește dezbrăcată

Se spune că pentru bărbați, dragostea trece prin stomac. Ai bine, acum gândește-te cât de incitantă pentru este imaginea ta pregătindu-i felul de mâncare preferat având pe tine doar un șort.

3. Evidențiază-ți frumusețea

Deseori, femeile nu mai pun la fel de mult accent pe modul în care arată după ce sunt de mult timp într-o relație de cuplu. Iubește-te, răsfață-ți simțurile și vei vedea cât de bine te simți, iar starea ta se va reflecta și în relația cu persoana iubită.

4. Preia inițiativa în dormitor

Puține atitudini sunt la fel de incitante pentru bărbați ca atunci când iubita îi surprinde cu o partidă fierbinte, le spune ce își dorește. Discută cu el despre fanteziile pe care le ai.

5. Aduce-ți jocurile și schimbarea în dormitor

Rolurile, jucăriile, ținutele provocatoare și jocurile sunt dovada legăturii puternice și a încrederii dintre voi.

Bucurați-vă de dragoste, pentru a avea o îndelungată și fericită viață împreună!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!