Faptele vorbesc! Iată cum îți „spune” că te iubește fără cuvinte

Faptele vorbesc! Iată cum îți „spune” că te iubește fără cuvinte

Cei mai mulți dintre bărbați își găsesc extrem de greu cuvintele, mai ales când vine vorba despre sentimente. La capitolul gesturi însă, aceștia stau destul de bine.

Iată cum să „citești” iubirea în comportamentul bărbaților. O vorbă din bătrâni spune „Fapte, nu vorbe!”, deoarece acestea sunt mai greu de disimulat și vin de cele mai multe ori din suflet.

Descoperă care sunt 6 dintre cele mai des întâlnite fapte ale bărbaților, prin care aceștia spun „te iubesc”!

1. Îți acordă atenție mereu și ține minte ceea ce îi povestești. Chiar dacă este ocupat, își face timp să te asculte, să fie „ochi și urechi” și știi că te poți baza oricând pe el.

2. Încearcă să te facă fericită, să te vadă râzând, motiv pentru care glumește ori de câte ori poate.

3. Simte nevoia să stea cât mai aproape de tine, astfel încât distanța dintre voi să fie cât mai mică. Vrea continuu să te atingă, să te țină de mână.

4. Îi place să îți ofere cadouri și să îți facă surprize, fără a aștepta nimic în schimb.

5. Indiferent cât de ocupat ar fi și cât de mari ar fi eforturile pe care ar trebui să le facă, reușește să își facă timp să vă vedeți. În plus, nu regretă că a trebuit să își dea programul peste cap sau să muncească mai mult pentru a putea să te întâlnească.

6. Oricât de greu v-ar fi și oricât de multe piedici ar apărea în relația voastră de cuplu, el nu renunță. Dimpotrivă, luptă să fiți fericiți, pentru că știe că orice problemă are și rezolvare.

Dacă iubești un astfel de bărbat, fă tot ce ține de tine să meargă relația de dragoste, pentru că e cu siguranță una de viitor!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!