Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Cum să readuci pasiunea în viața de cuplu – 4 trucuri pentru relația la care visezi

Cum să readuci pasiunea în viața de cuplu – 4 trucuri pentru relația la care visezi

Orice relație se confruntă la un moment dat cu obstacole, cauzate de multe ori de scăderea în intensitate a pasiunii. Descoperă ce poți face pentru a

reaprinde focul. Dragostea presupune multă creativitate, pe care ar fi bine să o pui în practică pentru a-ți colora relația și viața intimă. Dacă te confrunți cu un impas în relația de cuplu, iată ce ai putea face ca să readuci pasiunea la cote maxime. 1.Fii conștientă de impasul cu care vă confruntați. Comunicarea este primul pas spre rezolvarea oricărei probleme în relația de dragoste.

Antrenează-ți partenerul într-o discuție directă și fără critici despre ceea ce simțiți, oricât de sensibil ar fi subiectul, cum ar fi diminuarea dorinței sau plăcerii din dormitor.

2. Vezi care este starea emoțională a fiecăruia dintre voi

Pasiunea poate dispărea încetul cu încetul dacă vreunul dintre voi este stăpânit de resentimente, stres, frustrări și neliniște. Evită să îți critici partenerul, mai ales când vine vorba de performanțele în pat, deoarece astfel îl vei determina să fie defensiv și să se închidă în sine. Spune-i ce ți-ai dori, ce ți-ar plăcea și îndeamnă-l să facă la fel – să fie sincer în ceea ce privește dorința sa.

3. Scăpați de inhibiții. Încercă poziții noi, lucruri și jocuri inedite

Transformă în preludiu chiar și timpul în care sunteți în public sau sunteți despărțiți – o mângâiere incitantă, o șoaptă deocheată, o fotografie indecentă fac minuni. Îndeamnă-ți partenerul să facă la fel și bucurați-vă de fiecare clipă, ca și cum ar fi o promisiune pentru ce veți face mai târziu.

4. Citește literatură pasională sau uită-te la filme pentru un plus de inspirație

Lasă rușinea la o parte și propune-i să vă uitați împreună la un film amoros, pentru ca apoi să alegeți ce puneți în practică.

Adu-ți aminte că orice problemă de cuplu poate fi rezolvată, dacă amândoi vă doriți asta!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit