Aplica

Compatibilitate perfectă. De ce Scorpionul și Vărsătorul fac un cuplu perfect

Compatibilitate perfectă. De ce Scorpionul și Vărsătorul fac un cuplu perfect

Atracția dintre nativii Scorpion și Vărsător este bine cunoscută, dar și ce îi aduce împreună? Fiecare relația oferă recompense și provocări unice pentru parteneri

iar în cazul acestor semne, rezultatele pot fi magnifice.

Cuplul format dintr-un Scorpion și un Vărsător este ca o configurație de vindecare. Misteriosul Vărsător este exact ceea ce Scorpionul și-a dorit toată viața – un partener care să îl provoace continuu să îl cucerească, așa cum Scorpionul este singurul care poate trece de bariera misterioasă a Vărsătorului și îl poate cuceri iremediabil.

Scorpionul are nevoie complexitate, paradoxuri și afecțiune, iar Vărsătorul are calitățile necesare pentru a-l atrage de la prima vedere. În plus, acesta din urmă are capacitatea aparte de a-l înțelege pe Scorpion ca nimeni altcineva. Cei doi se completează reciproc, Vărsătorul punând pe primul plan gândirea, iar Scorpionul – emoția.

Fiecare găsește la celălalt exact ceea ce își dorește, ceea ce îi lipsește pentru găsi fericirea adevărată și nu găsește la niciuna dintre celelalte zodii. Sunt ca magneții și simt chimia din prima clipă, conectându-se imediat unul cu celălalt.

Împreună, sunt creativi, emoționali, imbatabili și pot realiza tot ce își propun. Secretul relației lor este să ia lucrurile pe rând și încet, fără a se grăbi sau a deveni nerăbdători.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!