Secrete în zodiac - Top 3 zodii învăluite de mister

10.IUNIE.2019
Secrete în zodiac - Top 3 zodii învăluite de mister

Categorie: Astrologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Misterioase, greu de citit și înțeles! Acestea sunt caracteristicile principale ale topului de astăzi al astrologului ZODIACOOL. Comportamentul lor este atrăgător, incitant și dă impresia

că știu mai multe decât arată, că au o personalitate specială, ce merită absolut toată atenția celor din jur.

Primul loc în topul misterului este ocupat de nativul Gemeni, care poate să își ascundă foarte bine problemele și viața personală. Puține persoane pot ghici exact ceea ce simte acest semn zodiacal și ce se ascunde în spatele zâmbetului său ștrengăresc.

Stăpânește în cele mai mici detalii arta oratoriei, așa că nu îi este greu că convingă pe oricine de ceea ce spune. Extrem de puține persoane pot spune cu adevărat că îl cunosc pe nativul Gemeni.

Loading...

Scorpionul are obiceiul de a ține doar pentru sine planurile pe care și le face, sentimentele sau pasiunile. De altfel, adoră aura de mister pe care o emană în jurul său. Cu greu poate cineva să îi câștige încrederea, dar chiar și după ce i-o câștigă nu înseamnă că nativul Scorpion își va pune sufletul pe tavă. Asta îl ajută să fie independent și să nu se simtă vulnerabil.

Și Vărsătorii se numără printre cele mai pline de mister zodii. Nu sunt secretoși din anumite motive bine cunoscute de ei, ci din simplul fapt că sunt spontani, creativi, inovativi. Nu le place să își facă planuri, ci să se adapteze pe parcurs, așa că deseori intervin schimbări în alegerile lor, la care nici măcar ei nu se așteaptă. Cu toate acestea, nativii Vărsător dau impresia că știu exact ce au de făcut, că s-a întâmplat exact ceea ce așteptau.

Ce părere aveți? Vă regăsiți printre ele?

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Pești sănătate 2020: nativii acestei zodii sunt în general predispuși să rețină
Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe
Sectorul care corespunde pe busolă nativilor din zodiile Bivol și Tigru este Nord-Estul. Nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.