Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Ai inelul lui Venus în palmă? Vezi cât de sentimental, pasional sau infidel este cineva într-o relație

Ai inelul lui Venus în palmă? Vezi cât de sentimental, pasional sau infidel este cineva într-o relație

Situat deasupra Liniei Inimii, Inelul lui Venus înconjoară degetul mijlociu și cel inelar. Cei înzestrați cu acest semn au un puternic simț

al frumosului și talent în artă și creație. Sunt foarte grijulii și au tendința să fie foarte iubitori. Ei țin la persoanele din jur, își exprimă sentimentele, sunt răniți ușor și reacționează dur. Inelul lui Venus este întâlnit cel mai frecvent în palmele celor care lucrează într-un mediu cu radiații, în fața calculatoarelor. Inelul lui Venus sub formă de arc sau bine definit.

Cel mai bun semn în acest caz este inelul care pornește între degetele arătător și mijlociu și se oprește între degetul inelar și degetul mic. Persoanele care îl au sunt inteligente și au un simț dezvoltat al frumosului. Este adesea întâlnit în palmele actorilor și artiştilor.

inelul lui venusInelul lui Venus în linie dreaptă

Inelul lui Venus în linie dreaptă, aproape de Linia Inimii, se referă la partea financiară, anunțând succes în câștiguri și averi neașteptate. Cei cu acest inel sunt pricepuți în gestiunea financiară și îmbrățișează locuri de muncă precum casier/casieriță, contabil, economist.

Inelul lui Venus în linie ondulată

Arată nervozitate, sentimentalism, pesimism, dependență față de ceilalți și nesiguranță în comportament.

Mai multe inele

Cei care au mai multe inele sunt foarte curioși în multe privințe. Sunt dornici să aibă succes și aduc puțin mister în ceea ce fac, în mod intenționat.

Cei cu inele bine definite și paralele sunt sentimentali, bine organizați și îți țin promisiunile, în timp ce oamenii cu inele nu foarte bine definite sunt nestatornici în iubire, nu au control de sine și tind să dea greș din cauza obiceiurilor proaste.

Inel întrerupt

Cei cu un inel întrerupt sunt cuceritori, însă infideli într-o relație. Cei cu un inel interupt în mijloc sunt sentimentali și pasionali.

inelul lui venus intrerupt

Inel scurt

Cei care au Inelul lui Venus scurt sunt suspicioși, nu au încredere în ei și au tendința de a despica firul în patru.

Aproape de Linia Inimii

Dacă Inelul lui Venus este aproape de Linia Inimii înseamnă că persoana respectivă este dependentă de dragoste și pesimistă.

Dacă inelul este bine definit, arată o bună evoluție, în timp ce un inel neclar indică suferință în dragoste și pierderi financiare.

Legat de Linia Inimii

Dacă Linia Inimii ajunge între degetele arătător și mijlociu și se intersectează cu Inelul lui Venus, se poate vorbi de obsesie, pierderea averii și faimei.

inelul lui venus legat

Deși oamenii cu astfel de linii sunt inteligenți, ei tind să fie distruși de propria înțelepciune, încăpățânare și obiceiuri proaste, dar vor duce o viață liniștită în anii următori. De asemenea, sunt entuziasmați, dependenți de ceilalți.

Legat de Linia Căsătoriei

Dacă inelul lui Venus ajunge la Muntele lui Mercur și se intersectează cu Linia Căsatoriei, aceasta arată o căsătorie instabilă, vulnerabilă.

inelul lui venus casatorie

Dacă Linia Capului este întreruptă, aceasta sugerează dorința și greșelile incontrolabile.

Insulă

Dacă inelul are o insulă, înseamnă căsătorie târzie; în caz contrar, o căsătorie timpurie va duce la un comportament nepotrivit și boli incurabile.

inelul lui venus insula

Deși sunt entuziasmați și generoși, acești oameni sunt adesea iraționali și conduși de emoții.

Despicat la capăt

Dacă Inelul lui Venus este despicat la capăt, denotă ambiție și un caracter îndoielnic, dificultăți în avansarea în carieră.

inelul lui venus despicat

Dacă întregul Inel al lui Venus este despicat, sugerează că tendința nestatornică și eșecul de a face mari realizări vor deveni mai serioase odată cu înaintarea în vârstă.

Sursa: yourchineseastrology.com

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit