Zodiile masculine la control – cele mai mari defecte ale bărbaților de Aer

Zodiile masculine la control – cele mai mari defecte ale bărbaților de Aer
Deși se spune că „Ironia este felul cel mai rafinat de a expune defectele altora.”, astrele ne ajută să ne descoperim direct limitele. Iată defectele nativilor de Aer.

Bărbatul Gemeni sunt duali, ceea ce îi face greu de suportat pe termen lung, în ciuda carismei lor și a abilităților excelente de comunicare. Își uită promisiunile făcute, trece ușor de la o extremă la alta, de la o stare psihică la alta, de la o gândire matură la una copilătoasă și are obiceiul de a nu-și recunoaște greșelile. Rareori poți fi sigur încotro te îndrepți alături de el.

Similar fratelui său Gemeni, bărbatul Balanță este dual, dar într-o manieră mult mai blândă. Dar nu trebuie să uităm că poate da dovadă de superficialitate, este ușor de influențat, amână totul până în ultima clipă și apoi se plânge că nu are timp de nimic. Are așteptări mărețe de la cei dragi, adoră luxul, aventurile de o noapte, pune în general accentul doar pe aspectul fizic și este pretențios în pat.

Cele mai mari defecte ale bărbatului Vărsător sunt egoismul și încăpățânarea. În același timp, totuși are și momente de altruism dus la extrem pentru cei dragi. Are obiceiul de a se plânge de neajunsurile sale, dar nu face nimic să schimbe ceva. Uneori, poate fi paranoic, superficial când vine vorba de nevoile sociale și alimentare, dar și agresiv.

Astrologul ZODIACOOL vă amintește că fiecare dintre acești bărbați are nenumărate calități, dar și că fiecare dintre noi trebuie să ne cunoaștem defectele, în aceeași măsură ca atuurile.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.