Zodiile la locul de muncă – top 3 zodii care își găsesc greu jobul potrivit

02.IULIE.2019
Zodiile la locul de muncă – top 3 zodii care își găsesc greu jobul potrivit

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Se spune că a munci cu pasiune e ca și cum nu ai munci nici măcar o clipă. A găsi jobul perfect este o provocare. Ele sunt zodiile ghinioniste la locul de muncă.

Aflați sub influența lui Mercur, Gemenii au tendința de a fi schimbători și visători. Deși se adaptează foarte ușor oricărei situații, pot fi foarte nehotărâți. De multe ori pare că și-au găsit locul de muncă potrivit, dar foarte rar sentimentul se păstrează pentru mult timp, deoarece își pierd repede interesul și se plictisesc foarte ușor.

Oscilează între siguranță și nesiguranță, stabilitate și stare anxioasă. Pentru că refuză să își recunoască greșelile și astfel să le rezolve, îi este greu să avanseze la locul de muncă și să se dezvolte profesional într-un anumit domeniu.

Loading...

Fecioarele sunt exigente cu propria persoană și cu cei din jur și au tendința de a fi critice. Astfel, chiar dacă sunt profesioniști foarte buni, extrem de muncitori și dornici de a se autodepăși, cu greu se pot adapta în colectivul de la job, din cauza exigențelor față de cei din jur, a criticilor și a atitudinii glaciale. Rareori își fac prieteni la locul de muncă și ajung să simtă că nu își găsesc locul acolo.

La fel ca nativul Gemeni, și cel Pești este nehotărât, visător și inconsecvent. Este sensibil, intuitiv și cinstit, dar nu poate să avanseze în carieră pentru că se ferește de asumarea responsabilităților, de riscuri și necunoscut, preferând  confortul, liniștea zonei cunoscute. Suportă greu criticile și uneori poate fi leneș și indolent.

„Când munceşti, joacă-te. Munca, dacă este doar o datorie, te ucide.” – Max Jacob

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.