Zodiile la locul de muncă – top 3 zodii care își găsesc greu jobul potrivit

02.IULIE.2019
Zodiile la locul de muncă – top 3 zodii care își găsesc greu jobul potrivit

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pexels.com

Se spune că a munci cu pasiune e ca și cum nu ai munci nici măcar o clipă. A găsi jobul perfect este o provocare. Ele sunt zodiile ghinioniste la locul de muncă.

Aflați sub influența lui Mercur, Gemenii au tendința de a fi schimbători și visători. Deși se adaptează foarte ușor oricărei situații, pot fi foarte nehotărâți. De multe ori pare că și-au găsit locul de muncă potrivit, dar foarte rar sentimentul se păstrează pentru mult timp, deoarece își pierd repede interesul și se plictisesc foarte ușor.

Oscilează între siguranță și nesiguranță, stabilitate și stare anxioasă. Pentru că refuză să își recunoască greșelile și astfel să le rezolve, îi este greu să avanseze la locul de muncă și să se dezvolte profesional într-un anumit domeniu.

Fecioarele sunt exigente cu propria persoană și cu cei din jur și au tendința de a fi critice. Astfel, chiar dacă sunt profesioniști foarte buni, extrem de muncitori și dornici de a se autodepăși, cu greu se pot adapta în colectivul de la job, din cauza exigențelor față de cei din jur, a criticilor și a atitudinii glaciale. Rareori își fac prieteni la locul de muncă și ajung să simtă că nu își găsesc locul acolo.

La fel ca nativul Gemeni, și cel Pești este nehotărât, visător și inconsecvent. Este sensibil, intuitiv și cinstit, dar nu poate să avanseze în carieră pentru că se ferește de asumarea responsabilităților, de riscuri și necunoscut, preferând confortul, liniștea zonei cunoscute. Suportă greu criticile și uneori poate fi leneș și indolent.

„Când munceşti, joacă-te. Munca, dacă este doar o datorie, te ucide.” – Max Jacob

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.