Horoscopul iubirii: 7 cupluri de zodii chinezești predestinate să fie împreună

15.MAI.2019
Horoscopul iubirii: 7 cupluri de zodii chinezești predestinate să fie împreună

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Se spune că „Dragostea trebuie concepută ca un singur suflet în care locuiesc două trupuri”, iar această zicală se potrivește perfect pentru 5 cupluri de

zodii chinezești. Șobolanul și Maimuța se înțeleg fără cuvinte. Atracția dintre ei este fizică și emoțională, iar viața dintre ei poate fi o adevărată armonie.

Au nevoi similare de la viață – înțelegere reciprocă și un cămin confortabil.

Tigrul și Câinele se completează reciproc. Tigrul vine cu pasiunea și intensitatea, iar Câinele cu atașamentul și fidelitatea. Când sunt împreună, nimic nu le poate sta în cale.

Șarpele și Capra sunt cei mai buni prieteni, în primul rând. Își împărtășesc totul – de la bucurii, planuri, dorințe și sprijin necondiționat, până la temeri și frustrări. În plus, sunt compatibili din punct de vedere erotic.

Loading...

Iepurele și Mistrețul sunt constanți în iubire, iar atracția dintre ei rămâne la cote maxime toată viața. Își oferă armonie, senzualitate și discuții profunde, de care fiecare dintre ei are atât de mare nevoie.

Dragonul și Maimuța sunt foarte romantici, entuziaști și știu să se pună în evidență unul pe celălalt. Nici nu poate fi vorba de plictiseală într-un astfel de cuplu, pentru că știu să se distreze și să se bucure de viață.

Calul și Tigrul sunt de nedespărțit și au o încredere nemărginită unul în celălalt. Le place să experimenteze lucruri noi, să călătorească și să petreacă mult timp împreună. Se susțin reciproc și pentru cei din jur sunt cuplul perfect.

Bivolul și Cocoșul sunt perfecți unul pentru celălalt. Bivolul este familist și tradiționalist, valori pe care Cocoșul le adoră. Adoră să se plimbe în natură, deoarece așa își găsesc echilibrul dintre muncă și relaxare.

„Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.” - Gabriel José García Márquez

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Fiind semne cardinale, puteți avea o relație armonioasă, dar totodată și foarte explozivă,
Plin de curaj, inteligent și cu o energie debordantă, se regenerează și își recapătă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.