Aplica

Cum să îl satisfaci în pat în funcție de zodie, evitând ce urăște cel mai tare

Cum să îl satisfaci în pat în funcție de zodie, evitând ce urăște cel mai tare

Cheful poate fi distrus într-o singură clipă, oricât de intensă ar fi pasiunea. Iată ce detestă bărbații în pat, în funcție de zodie.

Berbecul nu suportă să simtă că acțiunea din pat devine o obligație pentru el, așa că evită să îi dai sentimentul acesta (de exemplu, nu sunt apreciate mesajele în care planifici acțiunea).

Taurului nu-i plac jocurile pasionale, pentru că își pierde repede interesul. De exemplu, nu suportă jocurile în care îl stimulezi vizual, dar nu te poate atinge.

Gemenii nu ar trebui surprinși cu un masaj pasional, dacă nu există și stimularea mentală, deoarece ajung să se plictisească.

Compatibilitate zodii

Pentru Rac, cel mai rău scenariu este să i se propună o partidă în trei. Chiar dacă este una dintre cele mai des întâlnite fantezii în rândul bărbaților, acest nativ nu ar putea să se simtă bine în această ipostază.

Leul nu suportă ca partenera să facă pe șefa cu el, mai ales în pat. De asemenea, nu se este incântat de vorbitul murdar.

Bărbatului Fecioară își pierde orice fel de interes pentru femeia care îi propune ceva „murdar”, cum ar fi analul. În rest, este deschis fanteziilor.

Nativul Balanță este destul de openmind când vine vorba de fantezii pasionale, dar nu ar putea accepta să încerce swinging-ul.

Scorpionul nu face față ideei de a avea parte de o partidă tantrică sau fără penetrare, pentru că nu suportă prea multă tachinare.

Și Săgetătorul este derutat de secretele satisfacției tantrice, făcându-l să-și dorească să fie în orice altă parte.

Numerologie

Capricornul nu înțelege cum ar putea simți cineva plăcere din partidele la telefon sau pe internet. Trebuie să te aibă lângă el, să te atingă și să îți simtă satisfacția pe care ți-o provoacă.

Vărsătorii acceptă absolut orice în pat, mai ales dacă este ceva nou și inedit, atât timp cât nu este un clișeu.

Peștii nu suportă ideea de a încerca partidele în public, deoarece are nevoie de intimitate pentru a-și da frâu liber fanteziilor și timp de un preludiu intens.

Astrologul ZODIACOOL vă îndeamnă să discutați deschis cu partenerul de viață despre ce vă place și ce nu suportați în pat!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!